Caravana BookLand se apropie de Bistrita!

0

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania vine la Bistrita! Vara aceasta BookLand le aducem bistritenilor un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. Distractia va incepe in Centrul Comercial Winmarkt Magura Bistrita de marti, 3 iulie. Bistritenii sunt asteptati pana la sfrsitul saptamanii, duminica inclusiv, sa vina cu mic cu mare la o intalnire distractiva cu cartea! Suntem pregatiti cu nenumarate evenimente surpriza, oferte, tombole si promotii pentru toata lumea!

„Targul de carte Bookland este o actiune care se inscrie in strategia Winmarkt de implicare in viata comunitatii locale prin organizarea de evenimente socio-culturale, ca forma de manifestare a responsabilitatii noastre fata de orasul in care ne desfasuram activitatea de peste 10 ani. Speram ca un numar cat mai mare de bistriteni sa viziteze acest targ si sa profite de oferta bogata de aparitii noi editoriale ale celor mai importante edituri din Romania. Winmarkt a mai colaborat cu Bookland si in alte orase din reteaua sa de centre comerciale si putem garanta pentru succesul pe care acest targ il are oriunde isi deschide portile”, afirma Marius Cristian Ionescu, Director Marketing la Winmarkt Magura Bistrita.

In ceea ce priveste evenimentele culturale, BookLand anunta miercuri, 4 iulie, o seara speciala: scriitorii bistriteni Dan Coman, Ioan Pintea, Ioana Bradea, Alexandru Uiuiu, Ana Dragu si Horatiu Baciu vor fi prezenti in cadrul Caravanei BookLand de la ora 19.00, pentru a sustine o sesiune de lectura, dedicata concetatenilor. Iar pictorul Radu Hanganu si sculptorul Emil Dumitru Cassian isi vor expune lucrarile de arta pe parcursul intregii Caravane, in Winmarkt Magura Bistrita.

Te asteptam cu drag in Winmarkt Magura Bistrita. sa-ti iei portia de cultura!

Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”


Despre BookLand
Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează