Campania “Fii și tu spiridușul lui Moș Crăciun!”

0

The Londoner Pub Cluj, în parteneriat cu World Vision România organizează în perioada 17-22 decembrie campania umanitară “Fii și tu spiridușul lui Moș Crăciun!”, proiect susținut de NIȘTE brand.

Prin această campanie,World Vision România își propune să directioneze  donațiile obținute către copiii săraci din satele izolate de munte din județul Cluj. Aceștia au nevoie pentru noua perioadă școlară de îmbrăcăminte și încălțăminte groasă de iarnă.

“Sprijinul oferit constituie un real suport, fără de care acești copii nu ar putea să înfrunte frigul și condițiile vitrege ale iernii, iar bunăstrea lor fizică ar putea avea de suferit”, a declarat Alina Foghiș, specialist marketing în cadrul World Vision România – Cluj.

Clienții generoși ai The Londoner Pub, de pe Str. Emile Zola, nr. 5, la etaj, vor primi din partea echipei câte o cană aburindă de vin fiert în schimbul fiecărei donații.

Doritorii sunt invitați să ofere tot ceea ce ar face un copil fericit și care l-ar ajuta să înfrunte frigul și asprimea iernilor de munte: încălțăminte si îmbrăcăminte groasă, jucării, rechizite, dulciuri sau fructe. Cadourile se predau la bar.
La final, sâmbătă, în ultima zi vom petrece cu toții la Christmas Party. Îi așteptăm alături de noi pe toți clujenii inimoși și puși pe distracție.

Campanie susținută de NIȘTE brand.

 

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook www.facebook.com/SpiridusulLuiMosCraciun/events. Cei dornici să își confirme prezența la eveniment pot accesa pagina www.facebook.com/events/513925031974093/?fref=ts.

Organizatori:

World Vision România – www.worldvision.ro

The Londoner Pub  www.facebook.com/londonercluj

www.londoner.ro

NIȘTE brand www.facebook.com/nistebrand

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează