Campania ECOTIC „Orașe Curate” ia startul în Cluj-Napoca

0

Pe 4 decembrie 2017, „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul pentru a doua oară în Cluj-Napoca. Campania va încuraja locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrul de colectare local.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Brantner Vereș, continuă campania „Orașe Curate”. După ca a trecut prin 21 de orașe (Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați, Bragadiru, Motru, Rădăuți, Timișoara, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Vaslui, Comănești, Baia de Arieș, Otopeni, Borșa, Vișeu de Sus, Giurgiu), între 4 – 8 decembrie 2017, locuitorii din Cluj-Napoca vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Cluj-Napoca care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la centrul de colectare amplasat pe Str. Bobâlnei nr. 62-64 (în intervalul orar 8:00-16:00), va primi un premiu instant.

Campania din Cluj-Napoca continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 100.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.