Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Calator prin tinuturi de legenda

1

Autor text Adriana Stoian

Ati visat sa descoperiti tinuturi de legenda? Ocupa-ti locul si noi ne ocupam de restul!

Traseu: Bucuresti – Targoviste – Cetatuia – Namaiesti – Mateias – Moeciu – Brasov – Bucuresti.

calator

Plecarea in aventura se face cu autocarul la ora 07.00 de la Gara de Nord, vis-a-vis de coloane.

– CU DOAR 99RON/PERSOANA
▪ Pretul nu include taxa pentru obiectivele turistice (unele sunt gratuite, iar pentru altele taxa este simbolica intre 1 si 10 lei)

GRATUIT O MASA din partea noastra in zona Moeciului!

– stiti unde planuia sa mute Ceausescu capitala incepand cu martie 1990?
– dar unde este prima tipografie Romaneasca? stiti ca pentru a tipari o singura pagina era nevoie ca fiecare pagina sa fie sculptata?
– ati avut sansa sa admirati imprejurimile din Turnul Chindiei?
– stiti unde este ingropat capul lui Mihai Viteazu?
– cunoasteti legenda pasilor in stanca a lui Negru Voda? vreti sa ii vedeti?
– dar legenda cavalerului trac?
– ati vazut vreuna din cele 12 icoane pictate de Apostolul Luca pentru fiecare apostol a lui Isus? daca va spunem ca una este in Romania, ne credeti? dar daca v-o aratam?
– cine a spus „Nemo est”? de aici purtand astazi numele localitatea Namaiesti…
– ati auzit de mausoleul unde treptele au fost sculptate una cate una de un singur om cu o dalta si un ciocan timp de ani de zile indiferent ca a fost ploaie, vant, arsita sau ger?
– stiti ca in Romania exista un loc unde 31 de cripte adapostesc osemintele a peste 2300 de ostasi romani cazuti in primul razboi mondial?
– ati auzit de cartea scrisa pe foita de aur prinsa pe piele de ied nenascut?
– de Prima Scoala din Romania ce se afla in Brasov ati auzit? dar ca aici sunt 6000 de carti vechi, in timp ce Academia Romana are 3000?

Va mai intereseaza ora de intoarcere? Un indiciu. E in aceeasi zi.

Din pacate nu ii putem lua pe toti cei ce doresc sa mearga, locurile fiind limitate. Se vor rezerva locurile in momentul platii, cu avans minim 30%.

Plata se poate face prin transfer bancar in contul:
RO81 RNCB 0318 0076 6251 0002
Eugen Lungoci

Avansul se returneaza, doar in cazul in care se gaseste inlocuitor.

 

Contact:
0745018997 Iordache Gabriel-Robert
0746 708319 Oculeanu Mihai
terra.incognita@genialii.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.