Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BuzzCamp: Startul inscrierilor in Sibiu, Brasov si Bucuresti!

0

BuzzCamp 11Au inceput inscrierile!

Orice tanar viseaza la o cariera de invidiat, iar retete de succes se gasesc la tot pasul:  trebuie sa fii pasionat, creativ, sa stii sa comunici, sa ai viziune, sa fii disciplinat, sa iti doresti sa inveti si exemplele pot continua. Insa, ingredientul principal il reprezinta ACTIUNEA!

sibiu desen

Degeaba visezi, iti faci planuri si iti stabilesti obiective daca nu actionezi. Pe langa notiunile teoretice trebuie sa lucrezi zi de zi pentru a-ti atinge scopurile. Uneori chiar si o jumatate de ora este suficienta pentru a te aduce mai aproape de succes.

Fii diferit, doreste-ti mai mult de la viata si intra in categoria oamenilor performanti si realizati. Noi iti vom fi alaturi pe acest drum. BuzzCamp este dedicat tanarului ambitios si motivat de verbul “a reusi”! Te asteptam cu informatii utile de dezvoltare personala si profesionala, speakeri dispusi sa impartaseasca din experientele proprii si companii de top dornice sa te cunoasca si sa investeasca in dezvoltarea ta.

Anuntam cu bucurie desfasurarea celei de-a 11-a editii in perioada 18 martie – 20 mai 2014 si dam startul inscrierilor in Sibiu, Brasov si Bucuresti.

Te invitam sa-ti rezervi locul http://buzzcamp.ro/event/inscriere/!

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe www.buzzcamp.ro/event sau la office@inspiregroup.ro.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita.

Inspire Group este o agentie aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala, care ofera servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine si campanii de promovare customizate, dar si proiecte de print.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.