BuzzCamp: Startul inscrierilor in Sibiu, Brasov si Bucuresti!

0

BuzzCamp 11Au inceput inscrierile!

Orice tanar viseaza la o cariera de invidiat, iar retete de succes se gasesc la tot pasul:  trebuie sa fii pasionat, creativ, sa stii sa comunici, sa ai viziune, sa fii disciplinat, sa iti doresti sa inveti si exemplele pot continua. Insa, ingredientul principal il reprezinta ACTIUNEA!

sibiu desen

Degeaba visezi, iti faci planuri si iti stabilesti obiective daca nu actionezi. Pe langa notiunile teoretice trebuie sa lucrezi zi de zi pentru a-ti atinge scopurile. Uneori chiar si o jumatate de ora este suficienta pentru a te aduce mai aproape de succes.

Fii diferit, doreste-ti mai mult de la viata si intra in categoria oamenilor performanti si realizati. Noi iti vom fi alaturi pe acest drum. BuzzCamp este dedicat tanarului ambitios si motivat de verbul “a reusi”! Te asteptam cu informatii utile de dezvoltare personala si profesionala, speakeri dispusi sa impartaseasca din experientele proprii si companii de top dornice sa te cunoasca si sa investeasca in dezvoltarea ta.

Anuntam cu bucurie desfasurarea celei de-a 11-a editii in perioada 18 martie – 20 mai 2014 si dam startul inscrierilor in Sibiu, Brasov si Bucuresti.

Te invitam sa-ti rezervi locul http://buzzcamp.ro/event/inscriere/!

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe www.buzzcamp.ro/event sau la office@inspiregroup.ro.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita.

Inspire Group este o agentie aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala, care ofera servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine si campanii de promovare customizate, dar si proiecte de print.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează