Business Days Leadership Bootcamp, solutia pentru manageri si antreprenori

0

Studiile arata ca de cele mai multe ori, angajatii nu parasesc compania, ci managerii. Asigura-te ca nu va fi si cazul tau!

Esti un angajat care isi doreste sa evolueze profesional pe o pozitie de management?

Esti un team leader, sef de echipa sau supervizor implicat in conducerea si coordonarea unor echipe mici, dar importante, desi nu te afli in structura de management?

Esti un manager la inceput de drum, care deja ocupa o pozitie de conducere, dar care are nevoie de perfectionarea si structurarea viziunii in procesul evolutiei si maturizarii ca manager?

Esti un manager de Resurse Umane care vrea sa ii ajute pe managerii de departamente din companie sa evolueze si sa devina mai buni leaderi pentru echipele lor?

Esti un antreprenor a carui companie resimte criza din piata muncii? Trimite-ti managerii din firma la Leadership Bootcamp si ajuta-i sa devina leaderi si manageri mai buni, care reusesc sa atraga si sa pastreze mai bine oamenii in echipa.

Business Days Leadership Bootcamp este solutia potrivita pentru tine!

Afla mai multe detalii aici.

.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.