Bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe chipul copiilor de la grădiniţa din Crizbav

0

Suntem deja în al treilea an în care, împreună şi mai ales prin implicarea dumneavoastră reusim să creem momente de bucurie copiilor de vârsta gradiniţei, din diverse comunităţi din Braşov, ce resimt dificultăţile financiare ale familiilor în care trăiesc. 

Şi în acest an, Asociaţia Edu For All Braşov împreună cu Asociaţia Educatoarelor din România şi Reţeaua de Sprijin Comunitar, vă invită să aduceţi bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe chipul copiilor preşcolari înscrişi la grădiniţa din Crizbav. Copiii provin din familii cu situaţie econimică precară şi familii de etnie romă. Vă invităm să donaţi hăinuţe, jucării, precum şi tot ce consideraţi dvs că ajută copiii şi familiile acestora în lupta privind abandonul şcolar şi în acordarea unei şanse la educaţie.
Puteţi aduce donaţiile la grădiniţa în care este înscris copilul dvs până în data de 17 decembrie 2012.

Pentru a eficientiza procesul de sortare, vă rugăm să menţionaţi pe pungă vârsta pentru care sunt potrivite hăinuţele, fiind împachetate pe fiecare an în parte. (ex: dacă aveţi hăinuţe pentru copii cu vârsta între 3 şi 5 ani, atunci vor rezulta 3 pungi/ pachete- 1 pentru vârsta de 3 ani, 1 pentru vârsta de 4 ani şi 1 pentru vârsta de 5 ani).

Vă mulţumim pentru gestul şi deschiderea dumneavoastră.

Pentru orice informaţii referitoare la proiect şi organizare vă rugăm să o contactaţi pe Mădălina Ursu (0722 59 33 57, madalina.ursu@eduforall.ro) sau Alina Draghia (0766 92 64 20, alina.draghia@eduforall.ro).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează