Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe chipul copiilor de la grădiniţa din Crizbav

0

Suntem deja în al treilea an în care, împreună şi mai ales prin implicarea dumneavoastră reusim să creem momente de bucurie copiilor de vârsta gradiniţei, din diverse comunităţi din Braşov, ce resimt dificultăţile financiare ale familiilor în care trăiesc. 

Şi în acest an, Asociaţia Edu For All Braşov împreună cu Asociaţia Educatoarelor din România şi Reţeaua de Sprijin Comunitar, vă invită să aduceţi bucurie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe chipul copiilor preşcolari înscrişi la grădiniţa din Crizbav. Copiii provin din familii cu situaţie econimică precară şi familii de etnie romă. Vă invităm să donaţi hăinuţe, jucării, precum şi tot ce consideraţi dvs că ajută copiii şi familiile acestora în lupta privind abandonul şcolar şi în acordarea unei şanse la educaţie.
Puteţi aduce donaţiile la grădiniţa în care este înscris copilul dvs până în data de 17 decembrie 2012.

Pentru a eficientiza procesul de sortare, vă rugăm să menţionaţi pe pungă vârsta pentru care sunt potrivite hăinuţele, fiind împachetate pe fiecare an în parte. (ex: dacă aveţi hăinuţe pentru copii cu vârsta între 3 şi 5 ani, atunci vor rezulta 3 pungi/ pachete- 1 pentru vârsta de 3 ani, 1 pentru vârsta de 4 ani şi 1 pentru vârsta de 5 ani).

Vă mulţumim pentru gestul şi deschiderea dumneavoastră.

Pentru orice informaţii referitoare la proiect şi organizare vă rugăm să o contactaţi pe Mădălina Ursu (0722 59 33 57, madalina.ursu@eduforall.ro) sau Alina Draghia (0766 92 64 20, alina.draghia@eduforall.ro).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.