Brasovul are un stand de succes la Targul de Craciun de la Nurnberg!

0

Succes pentru standul Brașovului la Târgul de Crăciun de la Nurnberg! Este posibil ca vinul și ţuica fiartă să aibă un aport important la acest succes în rândul vizitatorilor, alături de celebrele sărmăluţe cu smântână servite în boluri de lut!

Zbrasov-porumbeiiilnic, în jur de 80.000 de persoane din toată lumea vizitează Târgul de Crăciun de la Nurnberg. Acesta este unul dintre cele mai mari din lume și cel mai vechi, prima ediţie fiind organizată în anul 1628.

„După ce nemţii au organizat sub Tâmba un Târg de Crăciun identic cu cel de la Nurnberg, ne-au invitat şi pe noi să vedem originalul. „Aproape zilnic se epuizează stocul de ţuică fiartă şi sarmale. Şi pliantele de prezentare a Braşovului şi a României sunt la mare căutare”, spune Valeria Biederer, vânzătoare la „Casa Braşov”.

Continuarea pe adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează