Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brașovul ajunge pe harta modei internaționale cu FashionTV Winter Festival

1

În mai puțin de o săptămână, Fashion TV Winter Festival 2015, cel mai important festival de modă al iernii, va transforma Brașovul în capitala modei din România. Evenimentul va reuni cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

FashionTV Winter Festival va avea loc în zilele de 30 și 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, județul Brașov. Aici, branduri de renume internațional precum Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur sau Marsay vor aduce în fața publicului brașovean cele mai noi creații ale lor. În același timp, cei mai apreciați designeri români ai momentului vor prezenta ultimele lor colecții, caracterizate prin stil, eleganță și nonconformism. Printre numele care vor acapara podiumul FashionTV Winter Festival se numără Cristiana Maria Purdescu, Andreea Dogaru, Laura Olteanu, George Hojbotă, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Bogdan Mogoș sau Adela Diaconu & Ciprian Vaida.

 Afis FashionTV Winter Festival 2015

Aflat la cea de a VIII-a ediție, Fashion TV Winter Festival va fi organizat în premieră în țara noastră, primele șapte ediții desfășurându-se în Kitzbuhel, Austria. Printre invitații speciali ai evenimentului din acest an se numără și o parte dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, precum Anda Adam, Marcel Pavel, Dorina Vasilashko, Amadeus, dar și Daniela Crudu, Dana Săvuică sau Romică Țociu. De asemenea, pe catwalk vor urca și cele mai bune și premiate manechine din România: Diana Cîrdei (Miss România 2014), Raluca Aroșoaie (Miss Miluna 2014 și imaginea brandului Cielo Venezia 1270 în 2015) și Mădălina Pralea (Top Model România 2014).

Un festival al culorilor, eleganței și opulenței, Fashion TV Winter Festival 2015 se va încheia cu o petrecere FashionTV, carea va avea loc în clubul Times din centrul Brașovului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.