Brașovul ajunge pe harta modei internaționale cu FashionTV Winter Festival

1

În mai puțin de o săptămână, Fashion TV Winter Festival 2015, cel mai important festival de modă al iernii, va transforma Brașovul în capitala modei din România. Evenimentul va reuni cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

FashionTV Winter Festival va avea loc în zilele de 30 și 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, județul Brașov. Aici, branduri de renume internațional precum Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur sau Marsay vor aduce în fața publicului brașovean cele mai noi creații ale lor. În același timp, cei mai apreciați designeri români ai momentului vor prezenta ultimele lor colecții, caracterizate prin stil, eleganță și nonconformism. Printre numele care vor acapara podiumul FashionTV Winter Festival se numără Cristiana Maria Purdescu, Andreea Dogaru, Laura Olteanu, George Hojbotă, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Bogdan Mogoș sau Adela Diaconu & Ciprian Vaida.

 Afis FashionTV Winter Festival 2015

Aflat la cea de a VIII-a ediție, Fashion TV Winter Festival va fi organizat în premieră în țara noastră, primele șapte ediții desfășurându-se în Kitzbuhel, Austria. Printre invitații speciali ai evenimentului din acest an se numără și o parte dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, precum Anda Adam, Marcel Pavel, Dorina Vasilashko, Amadeus, dar și Daniela Crudu, Dana Săvuică sau Romică Țociu. De asemenea, pe catwalk vor urca și cele mai bune și premiate manechine din România: Diana Cîrdei (Miss România 2014), Raluca Aroșoaie (Miss Miluna 2014 și imaginea brandului Cielo Venezia 1270 în 2015) și Mădălina Pralea (Top Model România 2014).

Un festival al culorilor, eleganței și opulenței, Fashion TV Winter Festival 2015 se va încheia cu o petrecere FashionTV, carea va avea loc în clubul Times din centrul Brașovului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează