Brașovenii sunt din nou câștigători la concursul ACSL!

0

Colegiul Național de Informatică ”Grigore Moisil” din Brasov a obținut locul 1 la Intermediate 5, locul 2 la Senior 5 (dar la egalitate de puncte cu locul 1!) și locul 2 la Junior 5.

Colegiul ”Andrei Șaguna” a participat doar cu o singură echipă, care s-a plasat pe locul 4 la categoria Senior 3.

Au participat cu succes și alte licee din țară, după cum se poate vedea pe pagina organizatorilor, care consemnează doar rezultatele finaliștilor:

www.acsl.org/acsl/11-12/all_star_results_2012_1.htm

La acest concurs participă licee de renume din Statele Unite, iar echipele brașovene se plasează în mod constant înaintea lor. Bravo lor!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează