BRAȘOV: Vernisaj AL NOUĂLEA CER de Claudia Laura Zigman

0

Începând cu 30 august, expoziţia AL NOUĂLEA CER de Claudia Laura Zigman va putea fi vizionată la Galeria de artă contemporană M8 din Braşov.
AL NOUĂLEA CER este o invitaţie de a ne transpune într-o altfel de lume, pe cât de imaginară pe atât de reală. Expoziţia este asemenea unui proiect scenografic în care toate elementele care îl compun reinventează lumea cu ajutorul graficii, costumelor, artei decorative, designului vestimentar.

Deşi intruziunea fantasticului în real pare de neconceput pentru cei fără imaginaţie, artista ne demonstrează că oniricul şi realul sunt două file ale aceluiaşi fenomen. Expoziţia este o invitaţie de a intra într-un univers reinventat, unde trebuie să uităm lucrurile pe care le cunoaştem şi să vrem să acdedem în altă lume. Suntem îndemnaţi să ne întoarcem la visele noastre secrete, ca o evadare din cotidianul apăsător.

Expoziţia AL NOUĂLEA CER de Claudia Laura Zigman se va desfăşura între 30 august şi 30 septembrie la Galeria de artă contemporană M8, Braşov. Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri 30 august, începând cu orele 18:00, pe str. Mureşenilor nr. 8.

Pentru informaţii suplimentare vizitați facebook.com/muresenilor8

Al noualea cer

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează