BRAȘOV: Vernisaj AL NOUĂLEA CER de Claudia Laura Zigman

0

Începând cu 30 august, expoziţia AL NOUĂLEA CER de Claudia Laura Zigman va putea fi vizionată la Galeria de artă contemporană M8 din Braşov.
AL NOUĂLEA CER este o invitaţie de a ne transpune într-o altfel de lume, pe cât de imaginară pe atât de reală. Expoziţia este asemenea unui proiect scenografic în care toate elementele care îl compun reinventează lumea cu ajutorul graficii, costumelor, artei decorative, designului vestimentar.

Deşi intruziunea fantasticului în real pare de neconceput pentru cei fără imaginaţie, artista ne demonstrează că oniricul şi realul sunt două file ale aceluiaşi fenomen. Expoziţia este o invitaţie de a intra într-un univers reinventat, unde trebuie să uităm lucrurile pe care le cunoaştem şi să vrem să acdedem în altă lume. Suntem îndemnaţi să ne întoarcem la visele noastre secrete, ca o evadare din cotidianul apăsător.

Expoziţia AL NOUĂLEA CER de Claudia Laura Zigman se va desfăşura între 30 august şi 30 septembrie la Galeria de artă contemporană M8, Braşov. Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri 30 august, începând cu orele 18:00, pe str. Mureşenilor nr. 8.

Pentru informaţii suplimentare vizitați facebook.com/muresenilor8

Al noualea cer

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează