BRASOV: tur pietonal extrem de interesant in zona Aleea dupa Ziduri

0

Asociația Cultour împreună cu echipa Amural(ilor) vă invită în cadrul Festivalului Amural la turul pietonal gratuit – „Istorioare pe murale” – în zona Poarta Ecaterina- Aleea După Ziduri.

amural2

Turul „Istorioare pe murale face parte din programul de tururi pietonale gratuite oferite localnicilor, create de ghizii voluntari ai Asociației Cultour. Vă invităm la ceas de seară să descoperim împreună istoria zidurilor, porţilor şi turnurilor bătrânului oraş, dar şi efervescenţa, creativitatea şi noutatea aduse de tânărul festival Amural. Turul este cu adevarat inedit întrucât pe lângă poveştile uitate de vreme, vom cunoaşte artiştii şi oamenii din spatele festivalului. Vino cu noi mai aproape de festival, de artă, de istorie, de oameni.

Festivalul Amural este la a doua ediție în Brașov și își propune și anul acesta să dea sens conceptual și practic relației dintre tehnologie și artă, dintre real și virtual, dintre om și creația lui. AMURAL e despre Braşov şi despre depăşirea lui, despre idee şi depăşirea ei, despre ziduri şi depăşirea lor.

Detalii despre Turul pietonal

Data de desfășurare: 3-4 Septembrie
Punctul de întâlnire: Poarta Ecaterina (ghidul va avea o umbrelă portocalie)

Ora de plecare: 20:30
Durata: aproximativ 1,5 ore.
Cum puteți participa?
Vă așteptăm să vă alăturați grupului la fața locului. Rezevarea nu este obligatorie, dar apreciem anunțarea prezenței în prealabil, pentru a estima mai bine numărul participanților. Pentru întrebări și rezervări, ne puteți scrie la info@asociatia-cultour.ro

logoAmural
Cine sunt ghizii?

Echipa Asociaţiei Cultour este formată din ghizi pasionați de oraș și de oameni, mereu deschiși să afle mai multe informații și să le împărtășească tuturor celor curioși să afle mai multe despre acest oraș.

Asociația Cultour organizează zilnic tururi gratuite în limba engleză în Brașov si București , precum și trasee gratuite în limba română cu diferite ocazii. Am avut ca oaspeţi peste 50.000 de turişti în cei mai bine de cinci ani de activitate. Mai multe detalii la  www.walkaboutfreetours.com si conturile de TripAdvisor si Facebook, precum si la www.asociatia-cultour.ro

De ce facem aceste tururi gratuite?

Dezvoltarea acestor trasee este o continuare a proiectelor Asociației Cultour destinate inițial turiștilor și își propune să aducă descoperirea urbană și istoria, mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie oaspeți. Asociația Cultour are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor.

Logo cultour

Urmăriți-ne și găsiți mai multe informații pe www.asociatia-cultour.ro și pe pagina de Facebook Asociatia Cultour.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.