BRASOV: Targ de joburi pentru ingineri si experti IT!

0

Inginer, expert IT sau student cu profil tehnic?

Fa primul pas pentru a-ti gasi un loc de munca! Viziteaza BESTEngineer – Targ de joburi pentru ingineri si experti IT, 22 – 23 noiembrie 2013 la ITC Brasov (International Trade Center).

Doar la BESTEngineer vei avea ocazia de a interactiona cu recrutorii si HR managerii companiilor: IBM Romania, SIEMENS, Continental Powertrain Romania, Elektrobit, Benchmark, Autoliv Romania, Hella Romania, Miele Tehnica, Anais IT, Hutchinson, Preh Romania, Draexlmaier Romania, Schaeffler Romania, Kromberg & Schubert, Lugera The People Republic, Teaching, Adecco Romania, Noerr Consulting, FreiNet, etc

BESTEngineer are scopul de a aduce in acelasi loc companii in cautare de  ingineri si ingineri care sunt in cautarea unui loc de munca.

Nu uita, BESTEngineer,  22 – 23 noiembrie 2013, ITC – International Trade Center Brasov!

Intrare libera!

Vineri: 10:00 – 18:00 / Sambata: 10:00 – 17:00

Mai multe detalii pe Facebook sau www.bestengineer.eu

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează