Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brașov: Spectacol caritabil “Zâmbet pe gheață”

0

Asociația AMURADIA vă invită în data de 17 decembrie 2016, ora 17:00 la spectacolul caritabil „Zâmbet pe gheață”, care va avea loc la Patinoarul Olimpic Brașov.

afis

Spectacolul va fi oferit de copiii de la Clubul ASC CORONA 2010 Brașov care vor încânta publicul cu  momente de patinaj artistic și hochei pe gheață.  Va urma Ansamblul de percuție VERSUS, format din elevi ai Liceului de Muzică “Tudor Ciortea” din Brașov. Și  surprizele nu se încheie aici! Grupul vocal SO WHAT al Facultății de Muzică Brașov va fi prezent și va oferi un moment artistic de asemenea!

Evenimentul este dedicat lui Robert (6 ani) – bolnav de leucemie și Robert (23 ani) – supraviețuitor.

Invitatul special al serii este Ovidiu Scridon, un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai, un artist care a publicat volumul de versuri „Portretul unui gând” urmând și cartea de aventură şi călătorie „Cum am descoperit America”. Irina Palade va fi gazda evenimentului, un prezentator cu o experiență bogată nu doar în televiziune ci și în promovarea cauzelor caritabile.

Vă așteptăm la o seară frumoasă, plină de emoție, muzică și dans pe gheață!

www.fb.com/AmuradiaAssociation

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.