„Brasov, probably the best city in the world”

2

Mesajul, adaptat dupa sloganul unei marci internationale cunoscute este acum si mai aproape de realitate. Brasovenii au motiv de mandrie in plus si pentru ca site-ul geobeats.com a pus pe harta internationala a turismului si orasul transilvanean! „Vizitati Piata Sfatului!“, este indemnul pe care reprezentantii site-ului de turism GeoBeats il adresează turistilor din toata lumea.

GeoBeats este primul ghid de calatorie video din mediul online care isi propune sa le ofere turistilor din toata lumea o imagine de ansamblu despre cele mai frumoase locuri de pe glob. In plus, site-ul prezinta informatii despre cele mai bune locuri de cazare si despre cele mai atractive restaurante, scrie adevarul.ro.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

foto Florin Ghinda


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    hello, imi place site-ul vostru. chiar ca sunt doar lucruri pozitive despre Romania.
    nu vreti sa colaboram si pe Bucuresti? chiar are nevoie capitala de o echipa care s-o rasfete:)
    eu sunt membru fondator si director al asociatiei de turism a mun.bucuresti si acum lucram la campania Luna mai-Luna Bucurestiului. avem nevoie de sprijin pt.promovare.

Comentează