BRASOV: Piaţa Enescu şi strada Michael Weiss vor deveni pietonale!

0

Vesti bune pentru Brasov. Locuitorii si turistii „castiga” noi spatii pietonale. Piaţa Enescu şi strada Michael Weiss din imediata apropiere a Pieţii Sfatului vor fi reamenajate din punct de vedere urbanistic şi vor deveni pietonale, anunta www.eurourbanism.ro

Toate reţelele de utilităţi publice vor fi îngropate în subteran, va fi refăcut pavajul cu piatră bazaltică, iar locurile de parcare vor fi desfiinţate, proprietarii de autoturisme urmând să-şi parcheze maşinile în spatele Complexului Aro Palace.

Sursa si mai multe informatii: www.eurourbanism.ro

pietonal

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează