Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRASOV: Meci Demonstrativ de Baschet in Scaune cu Rotile

0

Rotary Club Braşov anunţă organizarea Meciului Demonstrativ de Baschet in Scaune cu Rotile

– Club Sportiv Cumpara Responsabil Brasov vs. Centrul si Club Sportiv Lamont-

Sâmbătă, 8 iunie 2013, Sala Sporturilor  

meci

Voi când aţi jucat baschet ultima dată?

Jogging, mers pe bicicletă, fotbal, înot, baschet, tenis, drumeţii montane  – sunt doar câteva dintre posibilităţile de mişcare la îndemâna fiecăruia dintre noi. Există, însă, oameni care nu au acest privilegiu.

Clubul Sportiv “Cumpără Responsabil” numără 10 membri sportivi care se confruntă cu forme severe de dizabilitate, iar obiectivul nostru este ca în următorii 2 ani să implicăm membrii sportivi în cel puțin 15 turnee naționale, pentru ca în 2016, cel puțin 3 dintre aceștia să reprezinte România în delegația Națională din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Rio. În acest sens, sportivii se antrenează săptămânal, ba chiar mai mult decât atât, ei se implică în susținerea altor cauze sociale, având voința și motivația să demonstreze că performanţa învinge limitările fizice.

 

Vă invităm în data de 8 iunie la un meci demonstrativ de baschet în scaun cu rotile, organizat de Clubul Rotary Brașov. Acesta are loc la Sala Sporturilor, cu scopul de a mulțumi celor care ne-au sprijinit până în prezent, oferind la rândul nostru o mână de ajutor altor proiecte – fondurile obținute din vânzarea de bilete vor fi utilizate pentru un proiect Rotary de susținere a Ansamblului de Percuție al Liceului de Muzică Brașov.     

Ne dorim să împărtășim cât mai mult din impactul proiectului nostru cu alte organizații din România preocupate de responsabilitate socială, astfel, vă invităm să participați la meciul demonstrativ dintre echipa Cumpără Responsabil din Braşov și echipa Centrului Lamont din Cluj-Napoca pentru a susține această cauză.

Biletele vor fi disponibile in ziua meciului la Sala Sporturilor, pot fi achizitionate inainte de meci de la Bistro de l’Arte, sau puteti contacta organizatorii la numărul de telefon –  0722526697.

Vă așteptăm la meci!

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.