BRASOV: Meci Demonstrativ de Baschet in Scaune cu Rotile

0

Rotary Club Braşov anunţă organizarea Meciului Demonstrativ de Baschet in Scaune cu Rotile

– Club Sportiv Cumpara Responsabil Brasov vs. Centrul si Club Sportiv Lamont-

Sâmbătă, 8 iunie 2013, Sala Sporturilor  

meci

Voi când aţi jucat baschet ultima dată?

Jogging, mers pe bicicletă, fotbal, înot, baschet, tenis, drumeţii montane  – sunt doar câteva dintre posibilităţile de mişcare la îndemâna fiecăruia dintre noi. Există, însă, oameni care nu au acest privilegiu.

Clubul Sportiv “Cumpără Responsabil” numără 10 membri sportivi care se confruntă cu forme severe de dizabilitate, iar obiectivul nostru este ca în următorii 2 ani să implicăm membrii sportivi în cel puțin 15 turnee naționale, pentru ca în 2016, cel puțin 3 dintre aceștia să reprezinte România în delegația Națională din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Rio. În acest sens, sportivii se antrenează săptămânal, ba chiar mai mult decât atât, ei se implică în susținerea altor cauze sociale, având voința și motivația să demonstreze că performanţa învinge limitările fizice.

 

Vă invităm în data de 8 iunie la un meci demonstrativ de baschet în scaun cu rotile, organizat de Clubul Rotary Brașov. Acesta are loc la Sala Sporturilor, cu scopul de a mulțumi celor care ne-au sprijinit până în prezent, oferind la rândul nostru o mână de ajutor altor proiecte – fondurile obținute din vânzarea de bilete vor fi utilizate pentru un proiect Rotary de susținere a Ansamblului de Percuție al Liceului de Muzică Brașov.     

Ne dorim să împărtășim cât mai mult din impactul proiectului nostru cu alte organizații din România preocupate de responsabilitate socială, astfel, vă invităm să participați la meciul demonstrativ dintre echipa Cumpără Responsabil din Braşov și echipa Centrului Lamont din Cluj-Napoca pentru a susține această cauză.

Biletele vor fi disponibile in ziua meciului la Sala Sporturilor, pot fi achizitionate inainte de meci de la Bistro de l’Arte, sau puteti contacta organizatorii la numărul de telefon –  0722526697.

Vă așteptăm la meci!

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează