BRAȘOV: Festival de artă contemporană Art Factory 2015

0

Lansarea Festivalului de artă contemporană Art Factory 2015.

Art Factory este o inițiativă a Asociației Fără Nume, parte a proiectului curatorial itinerant Galeria Nomadă și este un eveniment ce are ca scop aducerea în conștiința socială a sorții clădirilor de patrimoniu lăsate pradă timpului și a locurilor industriale dezafectate.

Art Factory 2015
Majoritatea orașelor din România nu au o cultură a patrimoniului. Nu există o legislație care să apere casele de patrimoniu și nici un interes pentru salvarea lor, deoarece lăsarea lor în mâinile timpului se dovedește, de cele mai multe ori, o afacere foarte profitabilă.

Prin proiectul ArtFactory, încercăm să revitalizăm/reanimăm spațiile abandonate și să le redăm câteva ultime zile demne, prin organizarea unor evenimente culturale ce au ca scop, dacă nu recuperarea, măcar reactivarea temporara a acestor spații pasive ce se află pe o cale sigură către dispariție.

În consecință, vom organiza prima ediție a festivalului în zona industrială abandonată a Brașovului, în cadrul căruia vom avea invitați 25 de artiști tineri ce vor realiza o serie de lucrări și instalații pentru acest eveniment. De asemenea vom organiza workshop-uri în cadrul proiectului nostru educațional Thinkering  și o serie de ateliere creative cu temă artistică susținute de membrii Asociației Fără Nume și a Clubului Ilustratorilor.

Toate aceste activități vor fi însoțite de concerte susținute de muzicieni ai avangardei românești ce vor încheia fiecare seară de festival. Evenimentul va dura 4 zile și se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, 2015.

Pentru mai multe detalii: /www.asociatiafaranume.org

Și paginile de Facebook:https://www.facebook.com/ArtFactoryFest / https://www.facebook.com/asociatiafaranume

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.