Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brașov: 5000 de lei, direcționați către pacienții HOSPICE Casa Speranței la Semimaratonul Brașov Intersport

0

Aproape 500 de alergători la Semimaratonul Brașov Intersport, desfășurat pe 2 aprilie 2016, au ales să susțină pacienții care suferă de boli incurabile aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței, 10 lei din taxa de înscriere plătită de aceștia fiind direcționată către organizație.

IMG_5595

Din numărul total al concurenților, 498 de alergători au ales HOSPICE ca organizație beneficiară atunci când s-au înscris la competiție. Pentru că 10 lei din taxa de participare a fost direcționată de către organizatori către cauza susținută, suma totală strânsă în beneficiul HOSPICE Casa Speranței este de 4980 de lei. Fiecare donație în valoare de 10 lei reprezintă contravaloarea mesei de prânz oferită unui pacient internat într-una din unitățile cu paturi ale HOSPICE. Astfel, suma strânsă la Semimaratonul Brașov Intersport va acoperi costul pentru aproximativ 500 de mese de prânz.
HOSPICE Casa Speranței mulțumește organizatorilor Semimaratonul Brașov Intersport și alergătorilor care au ales să susțină serviciile fundației. HOSPICE a fost pentru al treilea an consecutiv organizație beneficiară a competiției.

Team HOSPICE se pregătește pentru următoarea mare competiție sportivă a acestui an, Semimaratonul București, care va avea loc pe 15 mai. Înscrierile se pot face până pe 27 aprilie pe team.hospice.ro. Cei interesați pot afla mai multe informații pe pagina facebook.com/TeamHOSPICE.
Team HOSPICE

Seria evenimentelor sportive în care este implicată Team HOSPICE continuă pe 9 iulie, când HOSPICE organizează crosul de caritate „Aleargă Tu pentru Ei!”. Ultima mare competiție a anului va fi Maratonul Internațional București, desfășurat între 8 și 9 octombrie.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.