BRASOV, 31 octombrie: Drumul spre succes incepe la BUZZ!Camp

0

Vrei sa ai succes? Vrei sa lucrezi intr-o companie de top? Vrei sa intalnesti si sa stai de vorba cu oameni de succes?

Daca raspunsul tau este “DA” la cel putin una dintre intrebari, atunci te asteptam la BUZZ!Camp! De ce? Pentru ca este cel mai complet eveniment de dezvoltare personala si profesionala, adresat tinerilor cu potential.

Companiile Arvato, LIDL, IBM si WIPRO abia asteapta sa te cunoasca. Daca esti student sau proaspat absolvent, cunosti engleza si germana la nivel mediu-avansat si iti doresti o cariera de succes, atunci locul tau este la BUZZ!Camp. Inscrie-te la http://buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/ si nu rata ocazia de a interactiona cu cei mai buni speakeri si reprezentanti si companiilor de top.

Pe 31 octombrie vin sa va vorbeasca despre succes, dezvoltare personala si profesionala Sorin Peligrad – Senior trainer, speaker, coach si antreprenor, Ovidiu Eftimie – Redactor TimesNewRoman.ro, blogger si Cristian Retegan – Co-fondator Students-Experience.

Inscrie-te acum! Doar cei mai buni 300 dintre inscrisi vor fi selectati pentru a participa la eveniment.

Vino, fii activ in timpul evenimentului si poti castiga o tableta! Nu uita sa le spui si prietenilor tai!

Mesajul lui Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp, pentru tine:

“Nu exista o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri.  Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel. Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!”

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va invitam sa intrati pe site-ul BUZZ!Camp Event (www.buzzcamp.ro/event), pe pagina de Facebook – facebook.com/buzzcamp.ro sau sa ne scrieti un email la adresa info@inspiregroup.ro.

 

cover-brasov

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează