Brandul Cluj

0

clujCare să fie brandul Clujului? Să fie centrul cultural al Transilvaniei? Să fie oare centrul de afaceri din regiune? Varza „a la Cluj” să fie înregistrată la OSIM?:) Răspunsuri la aceste întrebări şi mult mai multe informaţii despre brandul Cluj devin subiect de interes cel puţin la nivel regional. Proiectul Branding Cluj îşi dezvăluie azi, 11 iunie câştigătorii, conform articolului din ziarul Ziua de Cluj. „Lucrările câştigătoare în cadrul proiectului Branding Cluj vor fi premiate astăzi (11 iunie 2009) de reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca, în cadrul unei festivităţi din Sala de Sticlă a instituţiei.”

 „Integrarea Clujului pe axa Cannes-Berlin, transformându-l într-un brand european cosmopolit, a fost strategia care a câştigat concursul “Branding Cluj”, propus studenţilor de către Primăria Cluj-Napoca. Doar trei echipe au acceptat invitaţia municipalităţii de a elabora strategii de branding pentru Cluj-Napoca. Studenţii au înclinat spre caracterul multicultural al oraşului, în detrimentul laturii sale economice sau universitare, propunând înfiinţarea a trei festivaluri cu specific etnic şi chiar idei de mâncăruri tradiţionale globalizate.”  citat din Ziua de Cluj.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează