Brain Awareness Week @ CLUJ

0

SĂPTĂMÂNA DE CONȘTIENTIZARE A CREIERULUI – Brain Awareness Week

În perioada 10-16 martie 2014, în Cluj-Napoca se celebrează cea de-a nouăsprezecea ediție mondială a Săptămânii de Conștientizare a Creierului (Brain Awareness Week, BAW).

1924704_825598200790070_416635444_n

Organizația Minte Forte, ca partener în implementarea acestui proiect, vă invită:
Să luați parte la:

*prelegeri interesante;
*demonstrații realizate pe platformele de cercetare din cadrul Institutului de Psihiatrie;
*proiecții video urmate de discuții interactive;
*expoziție de postere.

Pentru a afla:

*explicații și mituri despre structura și funcționarea creierului;
*informații despre cercetările științifice și a progreselor în diagnosticul, tratamentul și prevenția afecțiunilor creierului;
*cum ne menținem creierul sănătos;
*cum este influențat creierul de somn.

Evenimentul este organizat de Platforma SkyRA de Imagistică Avansată – RMNf/EEG – în Neuroștiințele Cognitive Clinice din cadrul International Institute for the Advanced Studies of Psychoterapy and Applied Mental Health, „spin-off” academic al Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai, în colaborare cu organizația non-profit Minte Forte.

Sprijinul financiar vine din partea The Dana Foundation și The European Dana Alliance for the Brain prin Federation of European Neurosciences Societies.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează