Bosch Rexroth: investitie de 70-90 de milioane de euro la Blaj

0

Firma germana Bosch creste investitia de la Blaj!

Vesti bune pentru locuitorii zonei Blaj! Concernul german Bosch Rexroth intenţionează să investească în România 70-90 de milioane de euro în crearea unor noi capacităţi de producţie la Blaj. Investitorul deține la Blaj două fabrici.

Sursa: ZF.ro via Efectul – Pygmelion

www.boschrexroth.com

Bosch Rexroth este lider mondial in furnizarea de componente si solutii complete de sisteme de actionare si control al miscarii, pentru toate ramurile industriale. De la industria metalurgica, prese, masini unelte, echipamente mobile sau executie mase plastice, pana la aplicatii in industria alimentara si de impachetare, tipografica sau inginerie civila.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează