Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Body Mind Spirit Festival la Brasov

0

In perioada 11-13 mai 2012, Mh Media Solution organizeaza la Brasov – Hotel Aro Palace Sala Mare, cea de a VIII-a editie a Festivalului pentru trup, minte si spirit, Body Mind Spirit Festival.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Evenimentul va cuprinde urmatoarele sectiuni : expozitie cu vanzare, conferinte si workshopuri, demonstratii si lansari de produse.

Domeniile din care se vor regasi produse si servicii sunt: Terapii complementare,Nutritie si dieta,Mancare organica, hrana vie, produse vegetariene, produse integrale,Echipamente si aparatura pentru  sanatate ,Educatie si  dezvoltare personala: carti, cursuri, workshopuri, seminarii, grupuri support, cd-uri, dvd-uri,Cosmetice, produse de ingrijire personala, estetica si intretinere corporala,Produse bio,Wellness si spa – produse , centre Sport – aparatura, imbracaminte, cursuri, tabere, sali de antrenamente,Bijuterii, cristale, cadouri,Decoratiuni interioare, artizanat, arta,Body art,Masaj terapeutic si de relaxare,Psihoterapie si dezvoltare personala,Life Coaching,Muzica de relaxare,Tehnici de relaxare si meditatie,Echilibrarea chakrelor,Vindecare holistica,Fotografierea aurei,Astrologie si numerologie.

Citeste mai mult: Body Mind Spirit Festival 11-13 mai 2012 Hotel Aro Palace Sala Mare Brasov

———————————————————————————————————————————————-

www.bodymindspiritfestival.ro

BODY MIND SPIRIT FESTIVAL – 11-13 MAI 2012

HOTEL ARO PALACE – SALA MARE BRASOV

INTRAREA LIBERA !

In perioada 11-13 mai 2012, Mh Media Solution  organizeaza la Brasov – Hotel Aro Palace Sala Mare , cea de a VIII-a editie a Festivalului pentru trup, minte si spirit, Body Mind Spirit Festival .

 

Evenimentul va cuprinde urmatoarele sectiuni : expozitie cu vanzare, conferinte si workshopuri, demonstratii si lansari de produse.

 

Domeniile din care se vor regasi produse si servicii sunt:

 • Terapii complementare
 • Nutritie si dieta
 • Mancare organica, hrana vie, produse vegetariene, produse integrale
 • Echipamente si aparatura pentru sanatate
 • Educatie si dezvoltare personala: carti, cursuri, workshopuri, seminarii, grupuri support, cd-uri, dvd-uri
 • Cosmetice, produse de ingrijire personala, estetica si intretinere corporala
 • Produse bio
 • Wellness si spa – produse , centre
 • Sport – aparatura, imbracaminte, cursuri, tabere, sali de antrenamente
 • Bijuterii, cristale, cadouri
 • Decoratiuni interioare, artizanat, arta
 • Body art
 • Masaj terapeutic si de relaxare
 • Psihoterapie si dezvoltare personala,Life Coaching
 • Muzica de relaxare
 • Tehnici de relaxare si meditatie
 • Echilibrarea chakrelor
 • Vindecare holistica
 • Fotografierea aurei, Astrologie si numerologie
 • ·         Produse si servicii pentru slabit: pastile, creme, geluri, plasturi,tratamente corporale, centre medicina estetica:

 

Prin organizarea acestei editii ne aducem din nou aportul pentru dezvoltarea unei societati sanatoase, armonioase si echilibrate.

3      zile in care vom invata cum sa ne mentinem in cea mai buna forma, fizic, mental si spiritual.

 

Programul expozitiei:

 • Vineri  11 mai:        intre orele 14:00 – 20:00
 • Sambata  12 mai:    intre orele 10:00 – 20:00
 • Duminica 13 mai:    intre orele 10:00 – 17:00

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.