Bistrita va avea aerodrom si heliport din martie 2010!

0

Se pare ca locuitorii orasului Bistrita o sa aiba parte de aerodrom si heliport ca urmare a unei investii locale de peste 250.000 lei. Pe pista aerodromului de pe Valea Cocoşului vor putea ateriza atât avioane uşoare cât şi medii. Aceasta are o lungime de 650 metri şi o lăţime de 45 de metri. Pe heliport, vor putea ateriza elicopterele SMURD.

„Deocamdată pista nu este operabilă din cauza gazonului care lipseşte însă din luna martie, pe aerodromul de pe Valea Cocoşului vor putea ateriza atât avioane uşoare cât şi medii.” Vestea buna am citit-o pe realitatea.net

(foto Florin Ghinda 2009, Ghimbav)

avion

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează