Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bike Challenge la Brasov

0

În Săptămâna Națională a Voluntariatului, ia-ți bicicleta și vino la Mission Colors : Bike Challenge

Voluntarii Colors provoacă brașovenii la o nouă misiune colorată, care va începe sâmbătă, 18 mai, de la ora 11, din Centrul Civic (punct închiriere biciclete). Mission Colors se află la ediția a III-a.

Mission Colors: Bike Challenge se va desfășura pe biciclete, brașovenii fiind invitați să descopere puncte și obiective mai mult sau mai puțin cunoscute din oraș, să îndeplinească misiunile, imortalizându-și succesul cu aparatul foto și să treacă de probele voluntarilor, demonstrându-și cunoștințele de voluntariat.

Doritorii trebuie să aibă bicicletă, aparat foto și să cunoască regulile de mers pe bicicletă în oraș. Se pot înscrie individual sau în echipă, până în ziua de dinaintea misiunii pe site-ul www.plinideidei.ro, secțiunea înscrie-te. Taxa de înscriere este 10 lei/persoană.

“Ediția din mai promovează activitățile outdoor de petrecere a timpului liber, indifferent de vârstă, mișcarea pe bicicletă și voluntariatul comunitar.” au declarat voluntarii Colors, membrii ai echipei de organizare.

Săptămâna Națională a Voluntariatului se află la ediția a XII-a și se desfășoară anul acesta sub sloganul “Voluntariatul ne adduce împreună”, fiind un eveniment coordonat de Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat împreună cu centrele de voluntariat din România, partenerii locali și VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România.

Eveniment organizat de Asociația Colors în cadrul proiectului „Move it!” finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Rețeaua CAN. Partener media: 24 FUN Brașov.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

mission colors bike1

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.