Bike Challenge la Brasov

0

În Săptămâna Națională a Voluntariatului, ia-ți bicicleta și vino la Mission Colors : Bike Challenge

Voluntarii Colors provoacă brașovenii la o nouă misiune colorată, care va începe sâmbătă, 18 mai, de la ora 11, din Centrul Civic (punct închiriere biciclete). Mission Colors se află la ediția a III-a.

Mission Colors: Bike Challenge se va desfășura pe biciclete, brașovenii fiind invitați să descopere puncte și obiective mai mult sau mai puțin cunoscute din oraș, să îndeplinească misiunile, imortalizându-și succesul cu aparatul foto și să treacă de probele voluntarilor, demonstrându-și cunoștințele de voluntariat.

Doritorii trebuie să aibă bicicletă, aparat foto și să cunoască regulile de mers pe bicicletă în oraș. Se pot înscrie individual sau în echipă, până în ziua de dinaintea misiunii pe site-ul www.plinideidei.ro, secțiunea înscrie-te. Taxa de înscriere este 10 lei/persoană.

“Ediția din mai promovează activitățile outdoor de petrecere a timpului liber, indifferent de vârstă, mișcarea pe bicicletă și voluntariatul comunitar.” au declarat voluntarii Colors, membrii ai echipei de organizare.

Săptămâna Națională a Voluntariatului se află la ediția a XII-a și se desfășoară anul acesta sub sloganul “Voluntariatul ne adduce împreună”, fiind un eveniment coordonat de Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat împreună cu centrele de voluntariat din România, partenerii locali și VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România.

Eveniment organizat de Asociația Colors în cadrul proiectului „Move it!” finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Rețeaua CAN. Partener media: 24 FUN Brașov.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

mission colors bike1

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează