Biciclete GRATUITE la Deva!

0

Vești bune pentru locuitorii orașului Deva! Primăria pune la dispoziție în mod gratuit mai multe biciclete.

Pentru a beneficia de una dintre cele 40 de biciclete este nevoie doar de un act de identitate valabil, scrie www.administratie.ro

„Primăria pune la dispoziţia celor interesaţi 40 de biciclete pentru plimbări prin oraş. În sezonul de toamnă-iarnă, bicicletele pot fi închiriate zilnic, între orele 10.00 şi 17.00, de la punctele special amenajate în Parcul Bejan şi în zona Telecabinei de la poalele Dealului Cetăţii”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al instituţiei, Melania Iscru.

Sursa:  AGERPRES

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează