Berea de ghimbir si prajiturile sasesti, noutatile editiei 30 a Targului Slow Food din Brasov, Piata Sfatului

0

Targul Slow Food “Roadele Pamantului”® de la Brasov aniverseaza 30 de editii in acest week-end. Intre 29 si 30 octombrie 2011 sunteti asteptati din nou sa va faceti proviziile de alimente sanatoase la targul din Piata Sfatului, organizat de Conviviumul Slow Food Brasov si Asociatia Roadele Pamantului®. La eveniment participa cu produse alimentare peste 40 de mici producatori locali sau veniti din alte regiuni ale tarii, un numar dublu fata de editia de debut  din aprilie 2009.

Noutatile lunii octombrie sunt berea de ghimbir produsa la Brasov, siropul de paducel de la Cluj,si prajiturile sasesti preparate in casa de la Sibiu.  Pentru ca este perioada proviziilor de toamna, la aceasta editie veti descoperi doi producatori noi, din Vrancea si Calarasi, care v-au pregatit dulceturi si conserve, dar si muraturi asortate in saramura. Puteti vizita targul atat sambata cat si duminica, in intervalul orar 10.00-16.00.
Targul Slow Food Roadele Pamantului® de la Brasov  are loc in ultimul week-end al fiecarei luni, in Piata Sfatului. De-a lungul celor trei ani de existenta, Conviviumul Slow Food  si Asociatia „Roadele Pamantului”® au reusit sa identifice peste 50 mici producatori de alimente, pe care i-au sustinut promovandu-le produsele pe plan local si international.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează