Berea de ghimbir si prajiturile sasesti, noutatile editiei 30 a Targului Slow Food din Brasov, Piata Sfatului

0

Targul Slow Food “Roadele Pamantului”® de la Brasov aniverseaza 30 de editii in acest week-end. Intre 29 si 30 octombrie 2011 sunteti asteptati din nou sa va faceti proviziile de alimente sanatoase la targul din Piata Sfatului, organizat de Conviviumul Slow Food Brasov si Asociatia Roadele Pamantului®. La eveniment participa cu produse alimentare peste 40 de mici producatori locali sau veniti din alte regiuni ale tarii, un numar dublu fata de editia de debut  din aprilie 2009.

Noutatile lunii octombrie sunt berea de ghimbir produsa la Brasov, siropul de paducel de la Cluj,si prajiturile sasesti preparate in casa de la Sibiu.  Pentru ca este perioada proviziilor de toamna, la aceasta editie veti descoperi doi producatori noi, din Vrancea si Calarasi, care v-au pregatit dulceturi si conserve, dar si muraturi asortate in saramura. Puteti vizita targul atat sambata cat si duminica, in intervalul orar 10.00-16.00.
Targul Slow Food Roadele Pamantului® de la Brasov  are loc in ultimul week-end al fiecarei luni, in Piata Sfatului. De-a lungul celor trei ani de existenta, Conviviumul Slow Food  si Asociatia „Roadele Pamantului”® au reusit sa identifice peste 50 mici producatori de alimente, pe care i-au sustinut promovandu-le produsele pe plan local si international.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează