BANII vor fi cheltuiţi după priorităţile stabilite de locuitorii acestuia

0

Noutate pentru administrația publică din România. La Cluj un cartier va avea libertatea de a stabili în ce direcție o să fie cheltuiți banii din buget. 

Un cartier al Clujului va avea, în premieră naţională, propriul său buget. Banii vor fi cheltuiţi după priorităţile stabilite de locuitorii acestuia. 

Sursa și mai multe informații pe adevărul.ro

 

foto Andra Calenic

 

str in olginda cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează