Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BAIA MARE & BRASOV: Expozitia de pictura a participantilor Taberelor de pictura Hobby Art

0

In fiecare primavara Arbex  Art Decor va invita sa vizionati expozitia de pictura a participantilor la Taberele de pictura Hobby Art care se va desfasura dupa urmatorul program:

  • In perioada 4 martie – 17 martie – la sediul Arbex Art Decor – Baia Mare ( L- V 8.00 – 16.00)
  • In perioada 19 martie – 2 aprilie la Centrul Cultural Reduta din Brasov ( L- D 8.00- 20.00), intrarea este libera
Expozitia reuneste 24 de picturi in ulei si acril pe panza, realizate de Carmen Tanasescu din Bucuresti, Elena Dinga din Onesti, Oana Maria Paul din Bucuresti, Voica Potinga din Bucuresti si Victoria Ivanov din Brasov, persoane pe care le-a reunit pasiunea pentru pictura si viata traita in ritmul sufletului.
afisr
Este o expozitie eterogena, la fel cum sunt si preferintele de exprimare ale celor 5 expozante, de la compozitii de peisaje, natura statica sau portret migalos studiate si conturate la compozitii tratate mai gestual, instinctiv sau compozitii care releva personaje suprarealiste, pline de mister.
Aceasta exprimare atat de diferita este respectata mereu in cadrul taberelor de pictura Hobby Art si apreciata de participantii ei.
Expozitia de pictura de primavara este un eveniment pe care Arbex Art Decor il organizeaza ca urmare fireasca a taberelor de pictura hobby pe care le organizeaza si care reuneste persoane care-si descopera acest talent special  indiferent de profesia practicata. Expozitia de pictura are astfel  un dublu rol: artistic, revelat prin procesul de selectie a lucrarilor participante, selectie la care-si dau concursul  specialisti din domeniu care ne dau o mana de ajutor in selectarea lucrarilor,  anul acesta multumirile organizatorului indreptandu-se catre Ana Canpean, critic de arta si referent cultural la Centrul Cultural Reduta din Brasov si Tudor Francu, pictor profesionist din Beius si rolul social, prin modelul pe care –l releva si care ar putea fi rezumat astfel: ‘’Oameni buni, vreti sa fiti mai fericiti? Aveti grija si de nevoile sufletului! Picteaza, danseaza, canta sau scrie! Descopera pasiunea care iti va umple viata cu comori nebanuite ‘’ sau cum spunea un romancier american : “Apucă-te de artă. Nu glumesc. Arta nu este un mod de a face bani, ci o modalitate prin care oamenii îşi fac viaţa mai suportabilă. A practica o artă, mai bine sau mai rău, este un mod de a-ţi hrăni sufletul. Cântă sub duş. Dansează pe muzica de la radio. Spune poveşti. Scrie o poezie unui prieten, chiar dacă nu sună bine. Fă-o cât de bine poţi. . Recompensa ta va fi imensă, căci îţi vei aduce contribuţia personală la Creaţie.“ Kurt Vonnegut.
Despre tabara de pictura Hobby Art:
Tabara de pictura Hobby Art reuneste in fiecare an, vara – in plein air  si iarna- atelier,  pasionati de pictura care doresc sa deprinda tainele acestei arte si sa le aprofundeze, avand varste si ocupatii diverse, precum si apartenente geografice diferite.  Conceptul de baza al taberei este sa ofere un cadru relaxant, de educatie non- formala, iar activitatile practice sa se desfasoare in locatii care sa fascineze prin frumusetea peisajelor.
Despre Arbex  Art  Decor
Arbex Art Decor desfasoara activitati de confectionare rame de tablouri, tablouri decorative, import si comercializare fototapet, stickere decorative de perete, stickere de geam. Din 2009 organizeaza si tabere de pictura hobby, precum si expozitii de pictura, ca o incununare frumoasa a acestor activitati care au legatura cu domeniul decoratiunilor de perete  si al artei .”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.