Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Back in Business party în Cluj-Napoca 18 septembrie, @ClujHub

0

Sărbătorim cu fast revenirea cu forțe proaspete a tuturor antreprenorilor, freelancerilor și profesioniștilor clujeni printr-un eveniment tematic: Men in Black party!

Promotor al spiritului colaborativo-creativ, ClujHub pregătește surprize nebănuite pentru cei care vor călca pragul hub-ului pe data de 18 septembrie, începând cu ora 17:30. Sunt așteptați un număr de 100 de entuziaști din comunitatea locală.

FotoBackinBusinessParty

Evenimentul va debuta cu o rememorare succintă a celor mai importante momente din intensa istorie a ClujHub-ului, celebrând totodată comunitatea activă pe care am reușit să o închegăm în cei trei ani plini de evenimente, colaborări și provocări.

Totodată vom prezenta concluziile surprinzătoare ale cercetării noastre cu privire la nivelul de satisfacție al profesioniștilor clujeni în raport cu mediul lor de lucru.

Invitații se vor cunoaște printr-o sesiune de business speed dating, iar pasionații de jocuri video vor da liber distracției cu un LAN party. Am mai pregătit și o vânătoare de comori digitalizată pentru aventurieri, runde de poker pentru cei mai norocoși din fire, vizionări TED, photo booth și multe alte activități secrete!

Accesul la open bar, barbeque și networking este nelimitat. Înregistrarea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând link-ul de mai jos:
http://tiny.cc/clujhub-party

Puteți afla mai multe detalii despre party-ul Back in Business urmărind activitatea noastră de pe pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/ClujHub
Organizatori: Cluj Hub, Startup Transilvania
Partneri eveniment: Captain Bean, Puzzle Photography, Sam Mills, Zoniz.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.