AZI se redeschide cinemateca Astra Film

0

AZI, joi, 14 februarie 2013, programul Cinemateca Astra Film revine pentru cinefili cu proiecţii de film săptămânale. Pe tot parcursul anului, în fiecare joi de la orele 18:00, la ASTRA FILM vor rula filme selectate dintr-o arhivă de documentare din toată lumea, intrate în această colecţie unică primordial datorită Festivalului internaţional de film de la Sibiu.

Anul 2013 e unul special pentru ASTRA FILM, care aniversează 20 de ani de la prima ediţie ASTRA FILM FESTIVAL. Programul Cinematecii ASTRA FILM 2013 va puncta de la o săptămână la alta momente cinematografice memorabile din existenţa de două decenii a celui mai vechi festival internaţional de film din România.

vorbitor

Joi 14 februarie, Cinemateca ASTRA FILM vă invită laVORBITOR, o producţie românească din 2011 semnată de Radu Muntean şi Alexandru Baciu. Documentarul a fost selecţionat în cadrul Astra Film Festival Sibiu 2012 şi s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului festivalului. Vorbitor urmăreşte poveştile unor deţinuţi aflaţi în diferite penitenciare din ţară, care şi-au găsit partenerul de viaţă în timpul detenţiei. Documetarul prezintă oameni lipsiţi de libertate, pentru care iubirea devine un substitut al libertăţii şi reprezintă poate singura lor speranţă într-un viitor mai bun. Deţinuţii îşi găsesc echilibrul în iubiri relativ virtuale, iar aceste sentimente îi umanizează.

Proiecţiile Cinematecii au loc la ASTRA FILM, la Sala Studio din Piaţa Huet nr.12.

Cinemateca Astra Film este un program de succes iniţiat în 2007 de Astra Film, în cadrul programului  Sibiu Capitală Culturală 2007. A fost singurul program zilnic al anului cultural, aducând în sala de cinema mii de cinefili.

Program organizat de: ASTRA FILM, CNM ASTRA, Consiliul Judeţean Sibiu.

www.astrafilm.ro

http://www.facebook.com/AstraFilmFestival

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează