Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI se redeschide cinemateca Astra Film

0

AZI, joi, 14 februarie 2013, programul Cinemateca Astra Film revine pentru cinefili cu proiecţii de film săptămânale. Pe tot parcursul anului, în fiecare joi de la orele 18:00, la ASTRA FILM vor rula filme selectate dintr-o arhivă de documentare din toată lumea, intrate în această colecţie unică primordial datorită Festivalului internaţional de film de la Sibiu.

Anul 2013 e unul special pentru ASTRA FILM, care aniversează 20 de ani de la prima ediţie ASTRA FILM FESTIVAL. Programul Cinematecii ASTRA FILM 2013 va puncta de la o săptămână la alta momente cinematografice memorabile din existenţa de două decenii a celui mai vechi festival internaţional de film din România.

vorbitor

Joi 14 februarie, Cinemateca ASTRA FILM vă invită laVORBITOR, o producţie românească din 2011 semnată de Radu Muntean şi Alexandru Baciu. Documentarul a fost selecţionat în cadrul Astra Film Festival Sibiu 2012 şi s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului festivalului. Vorbitor urmăreşte poveştile unor deţinuţi aflaţi în diferite penitenciare din ţară, care şi-au găsit partenerul de viaţă în timpul detenţiei. Documetarul prezintă oameni lipsiţi de libertate, pentru care iubirea devine un substitut al libertăţii şi reprezintă poate singura lor speranţă într-un viitor mai bun. Deţinuţii îşi găsesc echilibrul în iubiri relativ virtuale, iar aceste sentimente îi umanizează.

Proiecţiile Cinematecii au loc la ASTRA FILM, la Sala Studio din Piaţa Huet nr.12.

Cinemateca Astra Film este un program de succes iniţiat în 2007 de Astra Film, în cadrul programului  Sibiu Capitală Culturală 2007. A fost singurul program zilnic al anului cultural, aducând în sala de cinema mii de cinefili.

Program organizat de: ASTRA FILM, CNM ASTRA, Consiliul Judeţean Sibiu.

www.astrafilm.ro

http://www.facebook.com/AstraFilmFestival

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.