Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI campionat local de Carcassonne la Cluj-Napoca

0

 

În data de 6 aprilie, 2013 www.cutia.ro vă provoacă din nou să luați parte la Campionatul local de Carcassonne din Cluj-Napoca. Acesta va avea loc la Polus Center în cadrul evenimentului Hobby Weekend începând cu ora 14:00. 

Carcassonne este un joc de dezvoltare teritorială, inspirat după modelul orașului Carcassonne din sudul Franței, celebru pentru fortificațiile sale romane și medievale. Este un joc ingenios, în care inventivitatea şi perspicacitatea jucătorilor este pusă la încercare. Aceștia trebuie să construiască cu ajutorul bucăților de hartă, o întreagă reţea de oraşe, drumuri, câmpii şi mănăstiri. Fiecare jucător are la dispoziţie 7 supuşi (pioni) care pot fi plasaţi cu rol de tâlhari, cavaleri, ţărani sau călugări, în aşa fel încât să aducă cât mai multe puncte. Un cavaler orăşean poate aduce mai multe puncte decât un ţăran de la ţară, s-ar putea să ne gândim noi orăşenii. Dar oare este aşa? Dezvoltarea regiunii se află în mâinile jucătorilor iar cheia succesului este folosirea ingenioasă a supușilor și strategia folosită!

Competiția din Polus Center face parte din Campionatului Naţional de Carcassonne a cărui organizator principal este cutia.ro. Campionatul este organizat anual ajungând în 2013 la cea de-a VII-a ediţie. Pe parcursul anilor competiţia s-a extins de la Cluj şi în alte oraşe mari din țară, tabăra de fani al jocului crescând exponenţial, anul acesta se vor organiza mai multe etape locale de concurs până la finalul lunii iunie.

Campionat Carcassonne 3

Persoana care câştigă finala, va reprezenta România la Campionatul Mondial de Carcassonne. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă presiunea cea mare că toţi pasionaţii jocului din ţară îi ţin pumni şi aşteaptă să devină campionul mondial de Carcassonne, va avea asigurat un drum gratis la Târgul de Jocuri din Essen (Germania), un fel de Mecca pentru pasionaţii jocurilor de societate și în plus, îi va fi asigurată cazarea şi intrarea la târg.

Fie sunteţi experţi sau aţi jucat numai de câteva ori Carcassonne, cu toţii sunteţi aşteptaţi să vă  înscrieţi la etapa locală de concurs şi să dovediţi că sunteţi cei mai buni. 25% dintre participanţi merg mai departe la finală, deci aveţi toate şansele să fiţi printre câştigători!

E timpul să începeți antrenamentul şi să nu pierdeți etapa locală din Cluj.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.