Aventură de super erou cu Iniţiative Durabile – Alternative

0

Noi credem că primul pas spre o carieră de succes este voluntariatul. Începe-ţi cariera în educaţie, fundraising, management de proiect, animaţie, marketing sau public relations în AIDA, Asociaţia pentru Iniţiative Durabile – Alternative, în Buzău, Bucureşi sau Cluj-Napoca.

Programează-te la interviu pe site-ul asociaţiei www.initiativedurabile.ro până luni, 24 octombrie, ora 22.00 şi pregăteşte-te pentru o aventură de super erou!

Pe cei pentru care „Educaţia este cea mai puternică armă pe care o pot folosi în a schimba lumea” îi aşteptăm la un program de voluntariat axat pe  cele mai noi cercetări educaţionale, pe cele mai noi abordări şi metode! Vom construi împreună programe educaţionale pentru copii şi tineri, programe de formare profesională şi programe de dezvoltare personală a beneficiarilor asociaţiei.

Pe cei pentru care fundraising-ul este creativitate aplicată îi invităm în echipa de super-eroi în departamentul de fundraising.

Pe cei ordonaţi şi pasionaţi de management-ul proiectelor îi aşteptăm în echipa de proiecte. Aici poţi testa pe rând rolurile dintr-o echipă: realizator, coordonator, modelator, designer, investigator, specialist, team worker, finalizator sau  evaluator şi când găseşti ceea ce-ţi place să faci din asta o pasiune

Dacă eşti pasionat de comunicare în toate formele ei te invităm la super aventuri în departamentele de Marketing şi respectiv PR

Pentru tinerii din Buzău avem ceva special: ateliere de nonformal! PhotoVoice, Biblioteca Vie, Teatru de Improvizaţie, Teatru Forum, Ateliere de creativitate şi Animaţie – toate te aşteaptă pe TINE ca organizator!

Începe-ţi cariera cu un program de voluntariat în care tu eşti actorul principal. Programează-te la interviu şi vino să ne cunoşti, fie că eşti din Buzău, Bucureşti sau Cluj-Napoca.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează