Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventură de super erou cu Iniţiative Durabile – Alternative

0

Noi credem că primul pas spre o carieră de succes este voluntariatul. Începe-ţi cariera în educaţie, fundraising, management de proiect, animaţie, marketing sau public relations în AIDA, Asociaţia pentru Iniţiative Durabile – Alternative, în Buzău, Bucureşi sau Cluj-Napoca.

Programează-te la interviu pe site-ul asociaţiei www.initiativedurabile.ro până luni, 24 octombrie, ora 22.00 şi pregăteşte-te pentru o aventură de super erou!

Pe cei pentru care „Educaţia este cea mai puternică armă pe care o pot folosi în a schimba lumea” îi aşteptăm la un program de voluntariat axat pe  cele mai noi cercetări educaţionale, pe cele mai noi abordări şi metode! Vom construi împreună programe educaţionale pentru copii şi tineri, programe de formare profesională şi programe de dezvoltare personală a beneficiarilor asociaţiei.

Pe cei pentru care fundraising-ul este creativitate aplicată îi invităm în echipa de super-eroi în departamentul de fundraising.

Pe cei ordonaţi şi pasionaţi de management-ul proiectelor îi aşteptăm în echipa de proiecte. Aici poţi testa pe rând rolurile dintr-o echipă: realizator, coordonator, modelator, designer, investigator, specialist, team worker, finalizator sau  evaluator şi când găseşti ceea ce-ţi place să faci din asta o pasiune

Dacă eşti pasionat de comunicare în toate formele ei te invităm la super aventuri în departamentele de Marketing şi respectiv PR

Pentru tinerii din Buzău avem ceva special: ateliere de nonformal! PhotoVoice, Biblioteca Vie, Teatru de Improvizaţie, Teatru Forum, Ateliere de creativitate şi Animaţie – toate te aşteaptă pe TINE ca organizator!

Începe-ţi cariera cu un program de voluntariat în care tu eşti actorul principal. Programează-te la interviu şi vino să ne cunoşti, fie că eşti din Buzău, Bucureşti sau Cluj-Napoca.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.