Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventură cu biciletele în Harghita @ Exploratist

0

În primăvara anului 2014 agenţia Exploratis a lansat proiectul pentru dezvoltarea turismului la nivel naţional – “Explorează România pe județe“.

11

Prin acest proiect ne-am propus să descoperim peisaje pitorești, oameni extraordinari, tradiții și obiceiuri străvechi, precum și gastronomia tradițională românească dezvoltând astfel un concept nou și inovativ de călătorie.

Proiectul dezvoltă segmentul călătoriilor adresate persoanelor dornice să descopere şi să exploreze într-un cadru organizat frumuseţea ţării noastre.

În cadrul proiectului am dezvolat împreună cu partenerii noştii de la Open Doors Travel, programul de cicloturism – Ciclism, natură şi tradiţie – Aventură cu biciletele în Harghita, ce va avea loc în perioada 17 – 19 iulie – o frumoasă o aventură de vară în care explorăm cu bicicletele, îndrumaţi de un ghid profesionist, oraşul Odorheiu Secuiesc, Platoul vulcanic Kalonda, Trivonul de la Fântâna Brazilor, Barajul şi lacul de acumulare Zetea.

Experienţa este întregită prin descoperirea obiceiurilor străvechi şi a mesteşugurilor în satul tradiţional Corund, unde aflăm despre arta prelucrării lutului, printr-o demonstraţie de olărit şi a prelucrării de iască şi prin descoperirea atelierului fotografic al familiei Kovats, unde şi acum se fotografiază cu aparate mai vechi de o sută de ani şi a atelierului de prelucrare de şindrilă.

Regăsiţi mai jos o mică parte din frumoasa noastră aventură din luna mai:

Programul complet, precum şi informaţii legate de obiectivele vizitate şi pachete se regăsesc pe site-ul agenției şi în cadrul event-ului de pe pagina de facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.