Aventură cu biciletele în Harghita @ Exploratist

0

În primăvara anului 2014 agenţia Exploratis a lansat proiectul pentru dezvoltarea turismului la nivel naţional – “Explorează România pe județe“.

11

Prin acest proiect ne-am propus să descoperim peisaje pitorești, oameni extraordinari, tradiții și obiceiuri străvechi, precum și gastronomia tradițională românească dezvoltând astfel un concept nou și inovativ de călătorie.

Proiectul dezvoltă segmentul călătoriilor adresate persoanelor dornice să descopere şi să exploreze într-un cadru organizat frumuseţea ţării noastre.

În cadrul proiectului am dezvolat împreună cu partenerii noştii de la Open Doors Travel, programul de cicloturism – Ciclism, natură şi tradiţie – Aventură cu biciletele în Harghita, ce va avea loc în perioada 17 – 19 iulie – o frumoasă o aventură de vară în care explorăm cu bicicletele, îndrumaţi de un ghid profesionist, oraşul Odorheiu Secuiesc, Platoul vulcanic Kalonda, Trivonul de la Fântâna Brazilor, Barajul şi lacul de acumulare Zetea.

Experienţa este întregită prin descoperirea obiceiurilor străvechi şi a mesteşugurilor în satul tradiţional Corund, unde aflăm despre arta prelucrării lutului, printr-o demonstraţie de olărit şi a prelucrării de iască şi prin descoperirea atelierului fotografic al familiei Kovats, unde şi acum se fotografiază cu aparate mai vechi de o sută de ani şi a atelierului de prelucrare de şindrilă.

Regăsiţi mai jos o mică parte din frumoasa noastră aventură din luna mai:

Programul complet, precum şi informaţii legate de obiectivele vizitate şi pachete se regăsesc pe site-ul agenției şi în cadrul event-ului de pe pagina de facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează