Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aventură cu bicicletele în Harghita

0

Activator s-a născut din dorința noastră de a inspira, motiva și ajuta oamenii să adopte un stil de viață prosper pentru dezvoltarea lor care să includă sport, alimentație sănătoasă și activități de dezvoltare personală.

În perioada 25 – 27 august, împreună cu partenerii noştri de la Open Doors Travel – experţi în realizarea tururilor personalizate alternative – ne aventurăm în cadrul unui program unic în România: 3 zile cu bicicletele prin Platoul Calonda – Tinovul de la Fântâna Brazilor, descoperim oraşul Odorheiu Secuiesc și barajul cu lacul de acumulare Zetea.

_1030552-EDIT

Cu peisajele sale unice oferite de munţii vulcanici Harghita, cărările înguste prăfuite şi drumurile forestiere stâncoase, judeţul oferă inedite aventuri pentru iubitorii de bicicletă! Experienţa este întregită prin descoperirea obiceiurilor străvechi şi a mesteşugurilor în satul tradiţional Corund. Aflăm aici informații prețioase transmise din generație în generație despre arta prelucrării lutului printr-o demonstraţie de olărit şi a prelucrării de șindrilă şi ne bucurăm de o masă tradițională specifică zonei.

_1030224

Punctele de atracție ale aventurii sunt:

  • Tur cu ghid pe bicicletă al oraşului Odorheiu Secuiesc
  • Platoul vulcanic Calonda – traseu
  • Barajul şi lacul de acumulare Zetea – traseu
  • Atelierul de fotografie al familiei Kovats
  • Vizitarea cărbunarilor
  • Demonstrație de olărit
  • Demonstrație de prelucrare de iască
  • Demonstraţie de prelucrare de şindrilă
  • Satul tradiţional Corund

Mai multe informații se regăsesc pe site-ul nostru:

http://activator.ro/programe-ciclism-harghita.html

Hai să explorăm împreună frumuseţea judeţului Harghita în cadrul acestei aventuri inedite despre ciclism, natură și tradiţie!

_1030242

Material redactat de Corina Toma

Foto Credit: Victor Stan

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.