Autobuze noi la Brasov

0

Vesti bune pentru locuitorii din Brasov. Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov va pune în circulaţie 15 autobuze noi.

Valoarea totală a contractului este de 14,445 milioane de lei fără TVA, finanţatorul fiind BCR Leasing, iar fondurile necesare realizării achiziţiei provin din subvenţiile de exploatare primite de la Consiliul Local şi din veniturile proprii ale RAT, potrivit administratie.ro

 


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează