Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile în tabăra medievală de limba engleză pentru copii (9-12 ani)

0

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a lansat cea de-a doua ediţie a taberei medievale de limba engleză adresată copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. Toţi cavalerii şi toate tinerele domniţe îşi vor putea perfecţiona limba engleză într-un decor medieval în perioada iunie-iulie 2012, în localitatea Moeciu de Sus.

Timp de o săptămâna, toţi copiii se vor îmbraca în costume medievale: domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice. Legenda şi realitatea se vor împleti pentru a crea o lume deosebită, cu eroi şi castele, domniţe şi cavaleri viteji. Atelierele de mânuire a spadei medievale, tir cu arcul şi iniţiere în pictura şi heraldica medievală, vor contura experienţa intoarcerii in timp.

 “Succesul taberei medievale de limba engleză de anul trecut confirmă unicitatea acestei oferte educaţionale. Timp de o săptămână cei mici învaţă să tragă cu arcul, să mânuiască spada cu vitejie, dar în acelaşi timp exersează limba engleză. Cursurile de engleză sunt create de profesorii Shakespeare School şi sunt special adaptate având  tematică medievală: jocuri de rol între cavaleri şi domniţe şi chiar o piesă de teatru cu eroi de legendă precum Robin Hooda declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Serile se vor petrece ascultând legende medievale sau vizionând filme cu aceeaşi tematică. În ultima zi copiii vor participa la o seară festivă în jurul unui foc de tabără, în cadrul căreia vor fi învestiţi cu titlul de cavaler sau domniţă.

Activităţile taberei se vor desfăşura în zona platoului montan traversat de culoarul Rucăr-Bran, în localitatea Moeciu de Sus, pe drumul de acces ce urcă dinspre Bran.

Perioade :
24 iunie- 30 iunie 2012
1-7 iulie 2012
8-14 iulie 2012

Preţ: 1550 RON
Data limită de înscriere:  1 aprilie 2012
Organizator:
Shakespeare School în colaborare cu Medieval Praxis

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri puteţi accesa site-ul Shakespeare School:  http://www.shakespeare-school.ro/tabara .

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.