Atentie! In Cluj se picteaza in strada!

0

Atentie! Pazea! Daca esti in strada zilele acestea in Cluj s-ar putea sa te imprietenesti cu …pictura!

Centrul Clujului este animat în aceste zile de o manifestare inedită, organizată de Liceul de Arte Plastice “Romul Ladea”. Se pictează, se desenează, se imprimă tricouri, iar clujenii sunt “ademeniţi” să redescopere arta anunta ziuadecj.ro.

Proiectul se numeşte Civic-Art şi se desfăşoară timp de două zile (12 şi 13 mai), între orele 10:00 şi 14:00, de-a lungul zonei pietonale a Bulevardului Eroilor, în spaţiile dintre terase.

foto Florin Ghinda, 2011

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează