Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul Primul meu film documentar ajunge la Blaj! Deadline înscrieri: 7 mai

0

Atelierul Primul meu film documentar [PMFD] ajunge la Blaj! Liceeni din tot Blajul, degetul pe tastatură și înscrieți-vă la workshop.  Puteți face asta până pe 7 mai prin completarea formularului disponibil aici:

https://goo.gl/forms/CtolYsO13GcS0Wzy1

Atelierul va avea loc între 24 mai – 4 iunie, la Blaj. PMFD Blaj este ediția cu numărul 11 din seria atelierelor de film documentar dedicate liceenilor pe care Asociația Vira și ViraFilms le face în toată țara. Iar din acest an, chiar am trecut hotarul.

unnamed

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.