Atelier de gatit pentru copii la Targul Slow Food / 26 si 27 iunie 2010

1

Brasov, Piata Sfatului, 26 si 27 iunie 2010

Gradinita Heidi si Conviviumul Slow Food Brasov ii invita pe copii la Atelierul de gatit “Micii bucatari sanatosi”. Atelierul se va desfasura  sambata si duminica, 26 si 27 iunie 2010, intre orele 10:30 si 12:00, in cadrul Targului Roadele Pamantului din Piata Sfatului.

Copiii cu varsta intre 3 si 12 ani sunt invitati sa invete si sa se dezvolte gatind. Dupa ce isi vor cumpara ingredientele necesare si vor sta de vorba cu producatorii prezenti la targ, copiii se vor echipa cu sortulete si coifuri de bucatari si vor incepe distractia. Impreuna cu echipa Heidi, vor gati o salata delicioasa cu spanac, rosii, branza si muschiulet, iar apoi vor pregati  propria „Nutella” din miere, nuca si pudra de roscove.

„Copiii invata foarte multe lucruri din gatit. In primul rand, experimentand, atingand, mirosind si implicandu-se in prepararea mesei, gusta feluri de mancare pe care altfel nu le-ar gusta. Se dezvolta pe plan cognitiv, socio-emotional si fizic. Parintii prezenti la acest eveniment vor primi un material despre tot ceea ce pot invata copiii din acest gen de experiente”, promite Raluca Daiana Urzica, director Centrul Heidi.

Totodata, obiceiurile unei alimentatii sanatoase trebuie deprinse din copilarie, motiv pentru care participarea la acest targ ii va ajuta pe copii in alegerea corecta a unui aliment sanatos.

Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti scrie la adresa de e-mail office@centrulheidi.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.