Atelier de gatit pentru copii la Targul Slow Food / 26 si 27 iunie 2010

1

Brasov, Piata Sfatului, 26 si 27 iunie 2010

Gradinita Heidi si Conviviumul Slow Food Brasov ii invita pe copii la Atelierul de gatit “Micii bucatari sanatosi”. Atelierul se va desfasura  sambata si duminica, 26 si 27 iunie 2010, intre orele 10:30 si 12:00, in cadrul Targului Roadele Pamantului din Piata Sfatului.

Copiii cu varsta intre 3 si 12 ani sunt invitati sa invete si sa se dezvolte gatind. Dupa ce isi vor cumpara ingredientele necesare si vor sta de vorba cu producatorii prezenti la targ, copiii se vor echipa cu sortulete si coifuri de bucatari si vor incepe distractia. Impreuna cu echipa Heidi, vor gati o salata delicioasa cu spanac, rosii, branza si muschiulet, iar apoi vor pregati  propria „Nutella” din miere, nuca si pudra de roscove.

„Copiii invata foarte multe lucruri din gatit. In primul rand, experimentand, atingand, mirosind si implicandu-se in prepararea mesei, gusta feluri de mancare pe care altfel nu le-ar gusta. Se dezvolta pe plan cognitiv, socio-emotional si fizic. Parintii prezenti la acest eveniment vor primi un material despre tot ceea ce pot invata copiii din acest gen de experiente”, promite Raluca Daiana Urzica, director Centrul Heidi.

Totodata, obiceiurile unei alimentatii sanatoase trebuie deprinse din copilarie, motiv pentru care participarea la acest targ ii va ajuta pe copii in alegerea corecta a unui aliment sanatos.

Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti scrie la adresa de e-mail office@centrulheidi.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.