Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: atelier de gândire pozivită aplicată în rezolvarea problemelor, 28 aprilie 2014

0

implicatePentru a vedea jumătate plină a paharului și pentru a rezolva probleme este important să ne “cultivăm” abilități și atitudini potrivite. Te invităm să învăţăm împreună să găsim soluţii încurajându-ne gândirea, acţiunile, dar şi emoţiile pozitive.

 • Data și locul atelierului: 28 aprilie 2014, (de la ora 18:00 la ora 21:30) Cluj, ClujHUB.
 • Trainer: Florin Ghindă, co-fondator RomâniaPozitivă.ro și trainer cu experiență de 12 ani. Află mai multe informații despre Florin Ghindă aici.
 • Cât costă? Taxa de participare pentru acest workshop este de 90 RON / persoană (cu taxe incluse) și cuprinde materialele de workshop și pauza de cafea.
 • Termenul limită de înscriere este 17 aprilie. Numărul maxim de participanți: 20. Dacă ai nevoie de mai multe informații te rugăm să ne contactezi la adresa de email contact(arond)romaniapozitiva.ro.

 

Înscriere la atelier

De ce este utilă gândirea pozitivă?

Aducem în format de atelier de lucru metode și instrumente PRACTICE inspirate din psihologia pozitivă și utile în rezolvarea problemelor în special din aria de business.
Împreună cu participanţii la workshop, construim soluţii la ”valea plângerii”, exersăm metode pentru a vedea jumătatea plină a paharului şi învăţăm să construim un “climat” pozitiv în cadrul unei echipe.

Pentru cine este util acest atelier?

Atelierul este potrivit pentru:

 • persoane expuse la activități cu grad ridicat de probleme și cu atribuții în rezolvarea de probleme.
 • echipe și organizații care doresc un climatul constructiv de lucru.
 • proaspăt angajați, ca parte din programul de orientare în cadrul unei organizații.

Ce vei afla și vei exersa la acest atelier?

Te invităm la un atelier interactiv în care abordăm gândirea pozitivă mai puțin în sens filozofic și mai mult în sens PRACTIC pentru a identifica:

 • câteva metode și instrumente APLICABILE ale gândirii pozitive în rezolvarea problemelor;
 • cum să EVITĂM să fim fără vlagă și negativiști;
 • ce să facem CONCRET ca să acționăm pozitiv pentru a rezolva probleme.

Obiectivul principal al atelierului

invataLa finalul atelierului fiecare participant are un „prototip” al problemei cu principalele elemente, întrebări și răspunsuri plus acțiuni de implementat pentru rezolvarea problemei respective. Peste 500 de persoane au beneficiat în evenimentele din ultimii doi ani de soluțiile gândirii pozitive în rezolvarea problemelor.

Vei primi de asemenea:

 • Un program de follow-up.
 • Un cadru util pentru rezolvarea problemelor (nu o rețetă!).
 • Recomandări de resurse suplimentare utile.

Programe similare desfășurate recent:

Despre Jumătatea plină a paharului la Conferința despre Fericire (octombrie 2013), Cheia pozitivă în rezolvarea problemelor de business la Clubul Profesioniştilor în Imobiliare (februarie 2014).

Costuri și date administrative:

 • Taxa de participare pentru acest workshop este de 90 RON / persoană (cu taxe incluse) și cuprinde materialele de workshop și pauza de cafea.

Gândire pozitivă pentru rezolvarea problemelor. Pentru când lucrurile par să nu meargă în direcția pe care o dorești, când începi să ai mai multe plângeri și probleme decât soluții. Pentru când nu prea mai vezi jumătatea plină a paharului, pentru când ceea ce spui, ce faci și ce gândești par că nu se mai aseamănă.

Gazda atelierului

Florin Ghindă, Fondator RomâniaPozitivă.ro

Florin este educator de spirit și gândire pozitivă. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori și peste 11 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.

florin-ghinda

Florin are peste 12 ani de experiență ca trainer pentru circa 4000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.
Motivaţia principală a lui Florin este dorinţa şi încrederea de a schimba lucrurile în Bine în România. Mai multe informații aici și aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.