Atelier de comunicare pentru ONG-uri la Cluj

0

Cât de bine comunici ceea ce faci?

Fundaţia Civitas, filiala Cluj organizează “Atelierul de comunicare pentru ONG-ri”, joi, 22 noiembrie, începând cu ora 18.30. Evenimentul va avea loc în Uptown Arts Caffe (strada David Francis, nr. 13).

Sunt asteptaţi să participe persoane care lucrează în ONG-le clujene.

“Atelierul de comunicare pentru ONG-ri” va fi moderat de Victor Gavronschi care va vorbi despre:

  • Importanţa si structurarea unei strategii de comunicare
  • Structura comunicatului de presă
  • Strategii de comunicare de succes
  • Tips&tricks și instrumente utile

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „www.ongcluj.ro te ajută să comunici!” finanțat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca și are scopul de a dezvolta capacitatea ONG-lor clujene.

Proiectul a oferit ONG-lor posibilitatea să participe la cursul de strângere de fonduri din surse private și la o serie de 4 ateliere: economie socială, social media, strategii de comunicare pentru ONG-ri și instrumente IT pentru ONG-ri. Toate aceste activități au venit și vin în sprijinul ONGlor clujene oferindu-le posibilitatea să afle învețe lucruri noi și să descopere diverse aplicații gratuite care să îi ajute în activitățile curente și sunt gratuite.

Evenimentul este realizat în parteneri cu IAA Young Professionals Cluj.

Nu se percep taxe de participare dar locurile sunt limitate, 15 persoane pot participa la atelier.

Pentru înscrieri, te rugăm sa trimiţi un email pe adresa: anamaria@civitas.ro (până la data de 22.11 inclusiv)
Vă asteptăm cu drag!

—-

Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă, filiala Cluj este o organizaţie neguvernamentală care prin proiectele sale doreste să sprijine dezvoltarea societății civile. Mai multe despre fundaţie pe www.civitas.ro

Victor Gavronschi, Director de Marketing la Inter Cars Romania și membru activ al asociației IAA Young Professionals Cluj. Trainer și Project Manager certificat iar în aria lui de expertiză se regăsesc: Marketing Strategic, Marketing B2B, Event Management, Copywriting, Marketing Research & Planning. Are la activ peste 50 de ediții ale unor reviste de specialitate și articole din domeniul B2B & B2C. Mai multe informaţii : www.victor-gavronschi.com.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.