Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociaţia Go Free invită comunitatea clujeană la participare, 22 martie 2012

0

Joi, 22 martie 2012, va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului media „Go Free 24h – Scrie FREE pentru o zi” şi lansarea în spaţiul public a Asociaţiei „Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile”.

„Go Free 24h” este un eveniment nonformal în cadrul căruia studenţi, profesori, jurnalişti, bloggeri, voluntari sunt invitaţi să participe la scrierea unei reviste în 24 h. Toate materiale scrise de cei prezenţi vor fi publicate în noul număr al Revistei Go Free. „Maratonul” de scriere de articole de va desfăşura joi, în L’Atelier Café (str. Memorandumului, nr.9), începând cu ora 12:00, pe tot parcursul zilei, până seara la ora 20:00.

Dincolo de oportunitatea de exprimare creată pentru comunitatea clujeană, evenimentul se doreşte a fi un spaţiu liber, nonformal, care să încurajeze schimbul de idei, dezbaterile asupra unor teme de interes pentru Cluj, precum tineret, educaţie, voluntariat, implicare, cultură, cât şi schimbul de bune practici în domeniul jurnalismului şi încurajarea colaborării dintre mediul academic, media şi cel nonguvernamental.

Lansarea Asociaţiei Go Free va avea loc la ora 17:00. Vor fi prezentate activităţile viitoare ale asociaţiei şi intenţiile echipei de voluntari, de asemenea, câţiva profesori din mediul academic clujean care au sprijinit grupul de voluntari în proiectele anterioare vor lua cuvântul.

Trupa Natif va cânta câteva melodii pentru cei prezenţi, de la ora 17:30, în aceeaşi locaţie.

Asociaţia Go Free doreşte prin acest eveniment să-şi manifeste disponibilitatea de a ieşi în public şi de a colabora cu comunitatea clujeană, de a împărtăşi cu ceilalţi experienţe şi idei, de a oferi sprijin informaţional, dar mai ales, de a transmite clujenilor ideea că avem nevoie de un optimism minim de rezolvare a problemelor cu care societatea românească se confruntă în prezent. Informaţii suplimentare pe site-ul www.gofree.ro .

Despre autor

avatar

Go Free este o redacție independentă de tineri, din Cluj-Napoca, care promovează jurnalismul cetățenesc ca metodă de implicare în comunitate. Revista Go Free este o publicație online în care sunt abordate subiecte precum activism civic, democrație participativă, multiculturalism, educație nonformală, drepturile omului, bună guvernare.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.