Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociaţia Go Free acordă 36 de premii comunităţii academice clujene

0

„Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile” premiază vineri, 11 mai 2012,  studenţii şi profesorii din Universitatea „Babeş-Bolyai” care au fost înscrişi de comunitatea academică în cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului „Go Free Awards”. Gala de premiere se va desfăşura de la ora 17, în Sala Ion Muşlea de la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”.

În cadrul festivităţii Asociaţia Go Free va acorda 36 de premii. Premiul academic, care vizează atât studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai, cât şi profesorii care, prin activitatea lor din ultimul an, pot fi consideraţi modele de urmat, va fi acordat unui număr de 8 profesori şi 16 studenţi, atât de la liniile  de studiu română, cât şi de la linia maghiară. Nouă Premii civice vor fi acordate pentru implicarea în comunitate şi impactul pe care activitatea fiecăruia dintre cei nominalizaţi îl are asupra celor din jur.  La categoria Premiile Go Free vom premia 2 persoane şi o echipă de tineri. În acest an un singur profesor a fost nominalizat pentru Zmeura Go Free, o categorie la care studenţii au avut posibilitatea să  nominalizeze profesorii a căror activitate la cursuri lasă de dorit.

Evenimentul Asociaţiei Go Free a fost sprijinit de Universitatea Babeş-Bolyai, Academia Română „Centrul de Studii Transilvane”, Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, Vitrina Advertising, organizaţii non-guvernamentale precum Organizaţia Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai, Asociaţia Studenţilor Sociologi „Cluster”, Asociaţia Studenţilor Romi „Romano Suno”, Asociaţia European Alternatives, precum şi româniapozitiva.ro, CRPedia, lumebuna.ro.

Detalii cu privire la scopul, obiectivele şi metodologia de nominalizare sunt disponibile pe site-ul www.gofree.ro la secţiunea Go Free Awards.

Despre autor

avatar

Go Free este o redacție independentă de tineri, din Cluj-Napoca, care promovează jurnalismul cetățenesc ca metodă de implicare în comunitate. Revista Go Free este o publicație online în care sunt abordate subiecte precum activism civic, democrație participativă, multiculturalism, educație nonformală, drepturile omului, bună guvernare.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.