Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ARTLIMENTARA transformă un spaţiu nefolosit din centrul Braşovului în galerie de artă contemporană

0

ARTLIMENTARA

10 zile, 8 evenimente, 6 întâmplări, 4 elemente

21 – 30 decembrie 2012

str. Apollonia Hirscher nr. 2, Braşov

Luăm un spaţiu nefolosit din centrul Braşovului şi îl transformăm în galerie de artă contemporană. Timp de 10 zile aici expunem lucrări ale celor mai proactivi artişti români veniţi din cultura street-art. Arătăm ce n-a văzut pompidou-ul lor într-un mediu familiar şi indispensabil nouă – ARTLIMENTARA. Iniţiem activitate şi interacţiune pentru a stârni contactul cu publicul şi a face înţeles că oamenii pot pune arta în mişcare. Noi îţi dăm destul cât să ai ce povesti acasă. Noi suntem Elementul4.

Vino să vezi cei mai buni artiști street-art din România și ilustratori ai momentului: AITCH / AKIRA / ALEXANDRA MAFTEI / ANDREI DRĂGAN / ANDREI PUICĂ / HOMBOY LDJ / KITRA / LAST / LORETA ISAC / NAZEK / NECULAY / NEGO / NUCLEARFAIRY / OANA FURCĂ / ORSOLYA BALINT / PANDELE RADU / PISICA PĂTRATĂ / POP PRINCE / RAREŞ DRĂGAN / SADDO / SINBOY / SUFLO / VLADIMIR ŢĂROI

 

PROGRAM:

*deschis zilnic între 11:00 – 22:00.

 

VINERI 21.12

19.00 Vernisaj

20.00 Live painting/ Live interaction

20.00 Ilustraţie muzicală cu DJ Forma (Dub.ro)

http://www.mixcloud.com/FormaSW/

 

SAMBĂTĂ 22.12

18.00 Meet and greet the artist *TBA

20.00 Concert live *TBA susţinut audio de Input Selector / Homeboy LDJ

http://www.mixcloud.com/inputselector/

http://www.mixcloud.com/homaster-home/

 

DUMINCĂ 23.12

Proiecţie de film

17.00 Style Wars

http://www.imdb.com/title/tt0177262/

20.00 Beautiful losers

http://www.imdb.com/title/tt0430916/

 

LUNI 24.12

Nimic specialla ARTLIMENTARA- program scurt

 

MARŢI 25.12

Nimic de porcla ARTLIMENTARA- program special

 

MIERCURI 26.12

‘Bboys gonna rock the house’BBOY Gathering – Dance and chill, art of movement

16.00 Muzică supersonică cu Sega

 

JOI 27.12

18.00 Drawn toghether – Exquisite corpse

http://en.wikipedia.org/wiki/Exquisite_corpse

18.00 Din bit in beat cu Saca Dat

http://www.mixcloud.com/sacadat/

 

VINERI 28.12

18.00 Toy Story – jucăriile urbane

18.00 Ne jucăm muzical cu Homeboy LDJ

http://www.mixcloud.com/homaster-home/

 

SAMBĂTĂ 29.12

16.00 Fight till the last drop of paint – illustration battle

16.00 Muzică de cafteală grafică cu Input Selector

http://www.mixcloud.com/inputselector/

 

DUMINCĂ 30.12

Ceremonia de închidere a jocurilor artlimpice de iarnă

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.