Ardelenii spun NU manelelor si semintelor in taxi!

1

O ştire de senzaţie de la Cluj a făcut ocolul online-ului românesc în timp foarte scurt! Ardelenii spun NU manelelor şi a seminţelor aruncate pe stradă!

Salutăm decizia administraţiei din Cluj de a sancţiona taximetriştii care mânâncă seminţe şi ascultă manele în maşină! Nu suntem tocmai „politically correct” (nu ne cereţi o traducere în limba română!) prin susţinerea acestei măsuri, dar nu credem că aceste „specimene” (de oameni) merită tratament nediscriminatoriu! Prin urmare, da, susţinem lupta împotriva „seminţiadei” şi a manelizării României!

Potrivit hotnews.ro „taximetristii clujeni risca sa ramana fara autorizatie daca mananca seminte si asculta manele in masina”.

„Taximetristii din Cluj-Napoca risca sa ramana fara autorizatie in cazul in care mananca seminte, asculta manele in masina sau sunt imbracati necorespunzator, informeaza Ziua de Cluj. Noul regulament privind practicarea taximetriei a fost intocmit de autoritatile locale si ar putea fi aprobat chiar astazi de Consiliul Local.

Primarul Sorin Apostu a explicat ca noul regulament aduce mai multe sanctiuni pentru taximetristii care nu respecta prevederile legale. Mai exact, se va introduce punctul de penalizare, care se acorda atat pentru soferul de taxi, cat si pentru masina de taxi, in momentul in care taximetristii se abat de la regulament. La trei puncte de penalizare acumulate, taximetristii ar urma sa isi piarda dreptul de a-si practica meseria timp de doi ani.

Sorin Apostu a adaugat ca punctele de penalizare vor fi acordate in cazul unor sanctiuni pentru parcare neregulamentara, pentru stationarea in afara standului de taxi, pentru aruncarea gunoiului din masina pe strada, pentru taximetristii care mananca seminte si arunca cojile pe geam, pentru cei care nu sunt imbracati corespunzator sau asculta manele in masina.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.