Apusenii Albi – Tura foto / 21-23 februarie

0

Apusenii Albi – Tură fotografică împreună cu Cristian Tzecu

Gârda de Sus    21-23 februarie 2014

Apusenii_albi-900px4

Sursa: aici

Ai un aparat foto? Hai cu noi într-o tura fotografică în Apuseni, la sfârşit de iarnă, departe de agitaţia civilizaţiei. În cătunele Casa de Piatră, Gheţar şi Pătrăhăiţeşti pe care le vom vizita împreună, moţii vieţuiesc cum au făcut-o dintotdeauna – simplu. Chiar şi chipul lor a ajuns să semene cu chipul Ţării Moţilor: aspru şi domol deopotrivă, aidoma peşterilor faimoase de sub picioarele lor.

Pune pe ‘mute‘ bâzâiala oraşului, scoate-ţi bocancii din dulap, ia-ţi aparatul foto şi hai să petrecem 3 zile faine. Ai prieteni fotografi? Dă vestea mai departe şi haideţi împreună!

Înscrieri până în data de 15 februarie 2014.

Pentru înscrieri, click aici! 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează