Apare CicloTour, revistă lunară pentru pasionații de bicicletă

0

 

Ești un împătimit al bicicletei sau doar o folosești ocazional prin parc? Îți dorești să descoperi noi trasee pe care să le parcurgi pe două roți? Din 17 mai, sursa ta de informații este CicloTour, singura revistă tiparită de cicloturism din țară. Inedită prin concept, publicația se adresează tuturor bicicliștilor, profesioniști ori amatori.

Două cuvinte descriu CicloTour: prietenos și util. Limbajul este pe înțelesul tuturor, fără multe detalii tehnice, greu de urmărit. Publicația conține informații utile atât fetelor, cât și familiilor cu copii. O pondere mare o au traseele de cicloturism, majoritar din țară, descrise de cicloturiști pasionați. Astfel, CicloTour îți va fi de folos și luni mai târziu după achiziționarea ei, când cauți o idee de petrecere a timpului liber pe două roți.

Interviuri si reportaje

În fiecare lună, în CicloTour vei regăsi interviuri cu persoane importante din domeniu, dar și povești de suflet, cu pasionați de bicicletă. În primul număr, Emanuel Terzian (Manolo), vocea de la Turul Italiei, ne-a acordat un amplu interviu. Fost fan Lance Armstrong, comentatorul sportiv consideră că ciclistul american a fost cel mai bun dintre „drogații” erei lui. De ce să urmărim în continuare etapele de ciclism, în ciuda scandalurilor de dopaj? Cu ce se diferențiază ciclismul de alte sporturi? Toate acestea ni le-a dezvăluit Manolo în ediția din 17 mai.

Tot în aceast numar aflam povestea unuia dintre cei mai buni sportivi de la concursurile de amatori de profil din țară. Grecul Iorgo, fost ciclist de performanță în tinerețe, a reluat sportul după mai bine de 20 de ani de pauză. Descoperă în paginile revistei cum l-a ajutat bicicleta să treacă peste problemele de sănătate. Și care este trucul lui pentru a câștiga competițiile.

 

 

Velo-pictorial Adelina Pestrițu

Luna aceasta, Adelina Pestrițu, vedeta Kanal D, a răspuns invitației CicloTour de a pedala pe un traseu lângă București. Toată „povestea” a fost surprinsă într-un velo-pictorial. Vedeta ne-a uimit prin calitățile ei de mountainbiker.

„Vom avea lunar pe copertă câte o persoană cunoscută, din showbiz, sport sau din orice alt domeniu. Rațiunea noastră: vrem să deschidem ochii și celor care până acum nu au mers pe bicicletă. Credem în puterea exemplului. Până în prezent, peste 13.000 de persoane au dat Like sau au share-uit imaginile de pe Facebookul Adelinei Pestrițu, coperta noastră numărul 1. Suntem mulțumiți dacă cel puțin 1% din aceștia îi urmează exemplul si se apuca de biciclit”. apreciază Mircea Olaru, project manager revista CicloTour.

Alte subiecte din primul numar:

  • Transfăgărășan versus Transalpina
  • Trasee: Corbii de Piatră, Istrița și Ciolanu, Culmea Tătaru, Viscri
  • Chic on bike: 5 ținute, 5 ocazii
  • Recomandări cazări bike-friendly

Publicația va putea fi găsită începand cu 17 mai în magazinele de presa Inmedio si Relay din toată țara precum și în benzinăriile OMV. Prețul de vânzare este de 8 lei. Poți afla mai multe detalii despre revistă pe pagina www.ciclotour.ro sau pe Facebook: www.facebook.com/revistaciclotour

coperta Ciclotour 01

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.