Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apa termala, romanii, banii si Europa!

1

Europa investeşte bani în vestigiile romane de pe teritoriul românesc! Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva face parte dintr-un proiect internaţional privind promovarea moştenirii romane, finanţat de UE.

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva şi Institutul Multimedia Româno-Elveţian sunt parteneri în cadrul proiectului South-East Archeritage privind promovarea vestigiilor istorice din timpul Imperiului Roman, aflate în prezent pe teritoriul Italiei, României, Federaţiei Ruse şi Tunisiei.

Planurile de promovare sunt legate de apa termală, în special. În cadrul proiectului, atunci când se va vorbi despre Hunedoara, se va aduce vorba, foarte des, de băile romane de la Geoagiu şi Călan, dar şi de capitala provinciei romane Dacia, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, scrie evz.ro

PS: Multumim Oana Petria!

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva şi Institutul Multimedia Româno-Elveţian cred că au făcut primul pas în proiectul ăsta prin expoziţia pilot „De la primele scriei până la multimedia”. Inovaţia consta în prezentarea adreselor/surselor de unde se puteau obţine informaţii despre exponate prin QR codes.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.